Wednesday, January 18, 2012

LOL :D


SayingImages.com-Best Images With Words From Tumblr, Weheartit, Xanga - Part 3

heyyy and assalamualaikum ! okayy ! act , aku baru habis study ...
perhhhh ,, boleh botak kepale aku nih haaaa ...
first buat math . then history . last english essay ..
what ?? english essay aku ckp ??
yess ! enlish essay .. sumpah akutak de idea ..
jgn ckp laaa yg aku nii fundaiii (pandai)
tidak tidak tidak -..-'
saye tidak sepandai kalian semua :D
then , lepas siap hw , hape lagiiii ... aku hapdet laa ini blog ..
yeahhh !
sambil-2 aku update kann , aku usha laaa sikit pasal (RP)
muehehe :D RP ??
whose that huh ??
okayy ,, RP tuuu singkatan utk ROBERT PATTINSON ..
korang kenal RP nihh ??
dia nii hero dalam citer TWILIGHT haaa ..
act aku mmg dah  lame GILOOO minat dia nihh ..
since aku tengok TWLIGHT yg first
sini aku bagi blog pasal RP nihhh


huuuuu ,, lepas tuuu niii picture dia

RP with KRISTEN STEWART

wuhhuuuuu ! cun kan KS tuuu ??
yeahh ,, aku minat KS !
sungguh .. muke dia kann , natural beauty tauu .
tak yah make up dah cun .. mwehehehe ...
okayy ,, tuu pasal RP lahh ....
we turn tuu another story ..

pagi tadi kat sekolah .. as ussuall lah kannn ,, belajar ..
tapi yg aku tak boleh tahan ~
member aku nihhh ,,
sape ?? 
heh ,, RAZMEE ! 
hahaha ,, dia tak habis-2 kacau aku ... entah GILOO apoo entahh ..
pelik ahh ,, harap muke jeee cute , tapi mcm budak-2 ..
heishhh .. 


tadaaaaaaaaaaaa !
ahahaha , ni dia !
RAZMEE :D
budak paling GILA dlm kelas 5ICT1
haha ..
okayyy laaa , that's all..
bye sayang ...




No comments:

Post a Comment