Sunday, September 23, 2012

just only a smile C:




hye and assalamualaikum guys (Y) .
whats up ? hoho , tak de bende nak cakap act . lack of idea :3
teruk right , hokay-2 meh laa sini . nak luahkan perasaan sat :p
hurm , cemane nak start nih ? aigoooo .
haaa ! mcm ni lahh , heyy budak ! yg sane tuuu , yg kurus tuu 
yg tak tinggi sgt tuuu , yg comel tuu ~ haaa ! awak lahh . meh sini mehh .
sye nak bisik sikit kat telinge awk nihh , dgr betul-2 tau C:

"sye syg awak tau , sye syg awk sgt . sye tak nak kehilangan awk .jgn tinggal sye k ?"

aku promise aku tak kan tinggal dye and dorang C: walau macam mane situation pun . i promise ! insyaallah relay kite kekal sampai akhir hayat C: act aku takut nak trime kenyataan . aku takut terlanjur CINTA dgn dye . woooo ~ ingt ida ingt . dye BESTIE kau kan ? bukan BF kau C: okay-2 , aku ingt lah . aku rae better BESTIE dari couple kan ? sbb aku rase kawan ni lagi setia kot , aku penat lah kene game , okay , maybe ni balasan aku sbb dulu aku suke game org . what ?! aku game org ? pundek mane ade lah ~ HAHA , aku tak de buat mcm tuu . aku saje carik pasal dgn playboy-2 yg ade kat luar sane . aku menyampah kot . Ya ALLAH , temukan aku dgn dye yg ikhlas , cinta and sayang aku seadanye . bantu lah hambamu ya ALLAH . hurmm , k laa weh , nak tido lah , penat dah mate aku ni , rase nak terkeluar dah mate nihh C: haha . k bye

*hey awak yg kat sane tuu . ILYSM and IMYSM 

Wednesday, September 19, 2012

i'm dying :']



we don't choose who we fall in love with.

*winkwinkwink*

hye and assalamualaikum guys ! whats up ? hurmm , hope you guys okay lah eh :') okay , first off all , i wanna say that today is my off day *cuti sendiri kot (Y) . hehe , alaaa , chill lah , tak ade paper pun harini . khamis ade paper . paper yg agak membuatkan aku spoil kadang-2 lah -_- . errrrr . then , post title tuu mmg tak logik langsung dgn ape yg aku nak citer nih . HAHA , ape bende doe aku nih ? LoLx , abaikan-2 :p heee . dah lame kan aku tak update blog nih . criter same tak habis . act , mmg banyak gile criter , tapi , aku maleh nak story kat sini :p apapepun , since he became my bestie , hati aku happy kot . walaupun dye tak de dekat dgn aku . hope relay kite kekal sampai akhir hayat ye awk ... sye mmg mcm ni , awk tak payah pelik , sbb sye mmg sygkan bestie sye .. cause dorang part of my life , if dorang pergii or takde , my life in ruin aku rase (Y) haha , so , dont go away from me , stay near and close . i do love you if you love me and i do miss you if you miss me , that's my promise ! :') wish me luck in my spm and my future life .. same as you :D okay bye ^^v

Sunday, September 9, 2012

aww aww . *aku sawan for awhile --'




happiness is a perfume...

hye and assalamualaikum =3 hollaaaa guys .
whats up ? sehat kah ? haha , bahang aididlfitri dah habis kan .. hurmm , wait for nxt year 
hurm , first of all , aku in trial mood . alhamdulillah 4 paper dah sattle . 
nxt week paper sc hari isnin , then tak de paper smpai nxt week lagi satu
walaweyhhh ! ohsem sungguh . pfttttt . haha . okayy-2 . harini aku rindu org . name dye sape ? hurm , nak bg name ape ? adushhh . tak payah bg name lahh . 
eh-2 ? biar aku sorang yg tauu .
aku on9 , tgk dye like stats aku . wahhhh ! dye on9 lahh =3 
pastuu smbil tgk ph . mane tau dye txt kan .. lame gak aku tunggu .
last-2 dye txt ... dear :)
wehhuuuu ~ happy sgt :3 then , last word dye bg .
MISS U SO MUCH !
hihi , dalam hati . terima kasih ya ALLAH . okay , thats all . 
ermmm , 13 sept ni , off day aku . aku nak celebrate birthday kat mane eh >..<
enntahh lahh , nnti aku pk . okay bhoiii ^^v

Sunday, August 26, 2012

ini gamaknye .____.


sampai mati pun , kau tak kan nampak aku lagiiii !!!!!!!!!! huarghhhh ~ geram yg teramat sangat . annoying ! i've choosed the right way and the right path ! dont you ever try to get me back ...... F.O lahhhh ! T-T

Wednesday, August 22, 2012

when its STOP .........

nancywiskey

hey and assalamualaikum :) whats up guys ? sehat tak ? hopefully korang semua okay :) hurmm , sekarang dah 1.27am.... and aku sorang-2 . slalu ez yg teman aku on9 smpai laa ke pagi . tapi .... pagi nii dye not in a mood . kami ade problem yg same .. and masing-2 serious stress nak mati .... soo , ez off9 dulu tadi pukul 1am , tinggal lah aku sorang-2 ... aku pun dah takk tahuu nak buat ape , kalau study sure stress lagi .. haihh , bile situation nii nak turn to normal ? aku nak dorang yg dulu .... senang-2 kan dorang tinggal aku .. walaupun dorang tak ingt kat aku , tapi aku tetap ingt kat dorang :( every time aku solat , aku doakan yg terbaik utk kawan-2 aku walaupun dorang tak tahuu ... bukan sekali dua dorang buat mcm ni , tapi dah bnyak kali ... alhamdulillah ALLAH kurniakan aku kesabaran utk tempuh hari-2 akan datang :) walaupun aku terpakse senyum , terpakse happy , aku buat semua utk mereka , aku nak dorang tahuu aku pun happy walaupun hakikatnye tak ! aku bukan ambik kesempatan ats dorang ke ape .. sikit pun TIDAK same skali ... aku cume nak keikhlasan dorang sbg kawan .. bukan nye ape .... aku tak kesah kalau dorang dah ade gf ke ape , tapi ..... dont do like this to me .. terus lost contact ... aku ade perasaan and aku manusia biase wehh ~ tolong lah , tak salah kan dorang bgtau aku hal yg sebenar ~ kenape tak bgtau ? takut ? aku tak kesah pun .. tapi ,, tak payah buat aku mcm org sengal and dalam kpale otak aku nii ade bnyak persoalan pasal dorang .. LoLx , act penat fikir pasal org yg tak pernah kesah pasal kite .... better kite lebih ambik berat towards mereka yg ikhlas terhadap kite ... hurmmmm ,, its is our faith ,, and aku percaya qada' and qadar. terima segala ketentuan ALLAH ... kerana , DIA lebih mengetahui kan ? and kepade ez ... whatever will happen , sye dah ade awk kan :) dont go away from me okay ? kawan is kawan okay .. and , nice to know you dear <3 ..... *berkawan biar lahh beribu , berkasih biarlah satu* okay , aku nii setia orgnye :) haha , tetibe .. okay , times up ... nak tido dahh ... selamat pagi and assalamualaikum :)



Tuesday, August 21, 2012

kan aku dah agak ......

. / Vera Biryukova

hey and assalamualaikum guys :) salam lebaran utk korang semua and maaf zahir batin k .. take care time raye nih :'] and kepade sesape yg mengingati aku time raye nih , thanks a lot k . especially abg aku yang kat PULAPOL tuu .. dye laaa org first yg wish raye kat aku ... tak lupe gak kpd abg ustad .. pagi raye dye wish .. haha . and tak lupe gak kat member-2 aku yg ohsem tuu (Y) thanks guys .. okay . pagi nii aku nak luahkan isi hati lah .. haha , sumpah boring ~ errrrrrr *bunyik cengkerik sat .. tak de lah . ni berkaitan dgn S ... sekarang baru aku tau dye dah ade gf .... thanks to LENCAI sbb bgtau aku .. haha , act , dye mmg dah lain lah .. aku txt pun tak reply .. itu kau punye pasal lah kan ..... entah bile dye ade gf tuu aku tak tau lah kan .. sukehati kau lah .... errrrrrrr ..... sekarang , aku pun tak tahuu lahh what will happen . adekah persahabatan kami tergantung ? LoLx . kesah pulak aku ? HAHAHA . errrr , dah laaa cha .. biak p laa dye dgn gf dye ... hang pk pasai mase dpn hang k .. tok sah pk dye lagi ... HAHAHAHA ! okay-2 .. aku pun malas dahh ... budak poly . biae lah kan .. alaaa , bukan skali aku kene . dah berkali-2 ... pffttttt ~ ape pun tak boleh lahhh ... heishh , k lahh ~ nak tido .... btw , raye tahun niii seyez LoLx sgt . bosan tahap gaban ~ muahaha .. serupe tak beraye .baik tak payah beli persiapan raye ye dak ? aishhhh . k lahh ~ bhoiii semua :'*


Wednesday, August 15, 2012

frust ....... :'[





heyy hoyy and assalamualaikum :'3 okay , nampak kan LC atas tuu ? tu yg ES punye , aku suke kaler putih . LoLx ... okay , meh sini aku nak citer aku punye sad story ..... tadi , time balik skolah ,, mama ckp .. LC dapat lps raye lah .... aku pun ,, WHAT ?? mane bolehh ... heeee , apesal pulakk ? mama ckp ... dorang tak bg duit lagi .. mama mintak pun dorang bg sikit -..-' ya ALLAH , ape kebengong nye lahh .. tak tauu ke org nak pakai duitt , heeee ,, aku rase nak sepak-2 org yg tak bg duit tuu .... ==' then , dgn geramnye aku nangis wehh :'[ punye laa aku penat slame nii ... korban mase sume .. last-2 mcm nii ? kenape susah sgt ya ALLAH ? okay , aku bukan anak org senang pun k ... sederhana itu aku ... and aku usaha utk dptkan ape yg aku nak ! tapiii ... dah mcm niii , aku redha lahh ... spoil harapan aku nak g baraan ngan kengkawan :3 mood raye dah hilang ... tak payah beli persiapan pun tak ape ... aku tak kesah ... useless sgt ! errrrrrrrr ~ lps raye start trial .. mmg tak de mase lah aku nak belek motor kat kedai tuu =3 hurmmmmm ........ rumah aidid pun aku tak pergi lahh gamaknye ... entah lahh .. malas dah akuu . punye lame aku tunggu ... mcm nii pulakkk ~ baru nak release tension sat before exam  .. ni makin buat aku sakit lahh ..... subhanallah .... k laaa weh , aku dah tak larat nak update lagiii ... air mate aku niii dah bertakung .. sat g melimpah laaa keluar =3 .. bye korang ... korang layan laa raye korang tuuu :) take care ...... aku nak duduk kat rumah and tidur all the time (Y)



Monday, August 13, 2012

meet them :']


hey and assalamualaikum guysss :D how your day ? hopefully fine lah eh ? :) hoho .. okayy , today ... i meet them ,nak tahuu sape ? ex bf and my ex supersonic ...LoLx ,haha ... sumpah dah lame tak meet korang lahhh pak cikk-2 ==' hoho ..

 
ex bf --> yg omeyy pakai white shirt tu :')

ex supersonic :') HAHA

okayy , walaupun berat hati nii nak meet dgn ex bf aku tuu a.k.a faez , tapii , redah err lah ~ HAHA ,, dye pun okay tadi , sembang-2 gak lahhh .. errrrr =oo=' HAHA ,, btw , walaupun only a few minutes , tapi , best lah meet korang , muka masing-2 dah matured .. alhamdulillah :) okay , thats all , i love them much :') awww awww , k bye . muahhh ~ HAHAHA

Sunday, August 12, 2012

O.o o.O


heyy and assalamualaikummm ~ ehermmm . aku sakit tekak and selsema nihh . aku pun tak tahuuu . huwaaa huwaaa huuuuu ~ haha , gila lah ~ sekarang masa sudah 1.03 a.m . and mate aku hampir terlelap ... tapi aku lawan sebab nak update criter yg entah hapape dalam blog ini ~ wiuuuuu :3 okay , arituu kan-2 , ade sorang minah .. eh , minah ke ? haah lah , minah kan name dye .. LOLX , ape ke bende lah aku nihh -_-" huuu , okay-2 , balik semula k .. :'3 minah ni pernah cakap aku nii poyo lah , kerek lah , sombong lah , muke ketat lah , beria lah , fikir bagus lah .... erkkk ? dah habis kau list semua pasal aku ? wtf ? chill-2 :3 haha , tak de lah .. aku rase minah tuuu tak kenal aku ni cemane kot , sbb dye cume tengok aku mcm tuuu errr . pernah dye chatting-2 , gelak-2 , gossip-2 and pape lahh dgn aku ? pernah kah kau wahai minah ? seingt aku tak lah . sbb kau tak rapat pun dgn aku . LoLx , okay , utk pengetahuan kau ye syg ~ aku niiiii . bukan nye baik pun *macam korang baik sgt kan ? haha* , tapi aku masih hormat org lah . sbb mama tak pernah teach me to be RUDE . even tak puas hati sekali pun k ... hormat-2 , ingt tuu . then , if kite nak di-RESPECT oleh the others , mestilah kite kene RESPECT org tuu dulu kan ... sape kite nak bersikap sebaliknye ? LoLx . then , aku nii seorang yg sengal , kadang-2 cuak+gelabah+gila-2 ~ tapi aku okay sebenanye (Y) mmg muka aku kerek kot , alaaaa ~ bukan kau sorang , ramai lgi ckp cmtuu . bile belum kenal mmg lah , kutuk lah aku smpai lebam . tapi bile dah kenal and dah tau aku cemane . mmg kite sekepale lah ... muahaha :3 alaaaa , lumrah manusia kan , nobody perect :'3 and everyone trying to be perfect ... including me . yeahh babe ... then , aku tak kesah pun nak berkawan dgn sesape , chop ! tak kesah ? okay , sebelum terlupe , tak kesah tuu maksudnye , dye mesti belum berkahwin and belum ber-anak  . LoLx ... yerlah , kalau dye laki . tak kan laaa aku nak kawan dgn laki org , tak pasal-2 lain yg berlaku . tapi kalau prempuan aku okay lah , :'3 then , bab paras rupe niii ............ ermmmm , tak kesah kot , sbb aku pun bukannye cun+comel+ayu+anggun and whatever tuu . aku niii biasa-2 lah orgnye . hidup pun dlm family yg sederhana . sbb mama treat aku utk memahami erti kesusahan and kepayahan ... itu yg mematangkan act :') hurmmm , if apape yg korang konpuse ngan aku ... tanye terus k ? dont hide-2 . haha :D okay , nak tido ... sofi ! lupe sye dah kan ? :'[ haha , bye :'*


Saturday, August 11, 2012

when it's gone ......

waiting for forever movie

assalamualaikum and hye you allz ~ haha , sorry lah sbb dah lame gile tak update blog , act banyak gile crite nak share .... tapii , banyak yg menyedihkan lah ='3 okay , kalau korang nak tauu . sofi ... member aku tuu , dah pindah rumah sewa . act baru 22 days dye kat sini , then , 1 august haritu dye pindah . agak shock lah =3 sbb time tu aku tengah tido , aku bangun usha kat tingkap , aku ingt member dye nak masuk ostel ke ape ~ aku tido balik ... then , mama masuk rumah dye cakap . 'cha ! sofi nak pindah tu ~' aku pun dgn mamainye ~ alaaa , member dye masuk hostel kot :3 skali mama ckp , kau tak caye dah lahh ... g tengok sendiri ... okay foinee , aku bangun and tengokk ... time tengokk tu , bapak ahhhh ! wehhh , apesal dye .......... alaaaaaaaaaa !!!!!! dye nak pergi mane tuuu mama !! nak tau takk .. time tuuu , aku nangis wehhh :'[ tak sampai sebulan dye kat sini , dah pindah ~ huwaaaaaa :'[ sampai hati awok kan ? hehehe , tak de lahh .. terpulang lah dye nak pindah ke ape , sbb itu hak dye kan :'] act , malam tuu , aku rase sunyi ... dah tak de lagi suare dye , bunyi mercun dye , bunyi motor dye .... entahh ... slalu aku ingat dye still ade lagi kat sini ... aku mcm dah hafal schedule dye ... dye pakai baju ape ... hurmm , tapi choppp ~ aku tak skodeng okay ~ aku salu duduk kat bangsal and menghadap rumah dye :3 hahaha .. green is his fav colour kot :'] aku rase lah (Y) adesss , last aku nmpak dye ,, pakai shirt colour pink tuu lahh , hari dye nak pindah ..... lepas tuu , dah tak ade ~ aku nmpak member dye date kat pantai ade lahh :3 then , semua tinggal kenangan ..... tiap kali aku pergi pantai , aku harap dye ade kat sane .... tapi ....... he's not there :'[ awakk , take care tau .. sye nak tengok senyuman awak lagi ~ tapiii ...... errrrr . susah lah nak ckp ~ harap awak okay lahhhh eh ... :'] okay , tu satu , ni lagi satuuu ~ ex aku nak tunang dah nxt year , ak harap betul lah kan .. aku tak kesah pun tapiiiii .. mmg susah nak lupekan dye , tiap bende yg ade kat sini semua ingtkan aku kat dye ...... hurmmm, aku harap kau happy and semoga hubungan korang kekal hingga akhir hayat ye :'] aminnn ~ nak kahwin nanti bgtau tau ~ aku sure datang :'3 hehehehe ... okayy , thats all . aku nak tidooo dahh . esok ade work nak kene buat .... bye and assalamualaikum :']

Monday, July 30, 2012

that moment ....


hye and assalamualaikum readers :) how your day ? okay ? ALHAMDULILLAH lah kalau macam tu ~ okay , today aku nak citer pasal my past life with HIM ~ hurmm , lets we start now ... i know him when i'm 14 ,and dye 21, muda lagi kan aku masa tu ? haha , then , dye tanye adik aku semua pasal aku ..... then , last-2 dye tanye pasal no ph ... at the first , aku tak nak bg , tapi ... tetibe adik aku balik rumah dye bg aku no ph mamat tu . wah ! gantle sungguh . then , aku pun keluar rumah and nampak dye depan rumah dye lah ~ awwww .. mcm cerita ape pulak dah ==' haha , kitorang pun senyum-2 and gelak-2 , sbb sumpah lawak gila time tuu , HAHA ! then , perkenalan kami yg singkat telah menyebabkan dia dah fall in love dgn aku , hurmmm , let me call him SHAHRUL okay ? aku kenal dia pade tarikh 16 October 2009 :) lame dah kan ? then , hari-2 aku text dgn dia ~ sampai satu hari , dye lamar aku ~ LOL , lamar lah sangat ~ HAHA ...... aku pun fikir punya fikir , aku terima lah .... but , pade awalnye aku tak rase pun aku syg dye ~ HAHA ... then , lepas dah sah couple , macam biase lahhh . credit aku mmg sentiase ade dalam ph tuu .. tapi , kalau bab call . aku tak payah risau , sbb dye yg slalu call aku ... then , lepas dye habis kat POLI ~ dye balik meru balik lah ..... then , time tuu mmg lah aku rase dye dah far dari aku , tapi dlm hati nii dye okay lah kot tuu :) tapi alhamdulillah sgt lah kan sbb member-2 dye still ade kat sini , sbb belum habis lagi kat POLI tuu , so , dye ade laa mase dtg sini tengok aku :') boleh dikatekan every week dye balik sini tengok akuuu , then , time tuu laaa aku start syg kat dye , mcm ak percaye lah kan dye sanggup dtg every week sbb nak tengok aku . then , hubungan kami makin hari makin okay :) dya bnyak bgi aku nasihat , teach me what is life and bnyak lagi lahhh . dye memang mematangkan aku ... thenn , nii mulaa laaa babak sedihh :( time raye 2010 .. aku dah nak PMR .. hubungan aku ditentang oleh ayah tiri aku .. aku pun tak tahu kenape lah kan ,, tapi aku redha lah .. yg part nii pulakk time tuu dye nak dtg raye kat umah , then , ayah tiri aku tauu , dye marah SHAHRUL and last-2 SHAHRUL tak dtg .... penat aku call SHAHRUL , aku rase berpuluh-2 kottt .. tapi tak de respond :( last-2 , SHAHRUL reply msg , dye ckp dye kene balik meru , ade hal penting , dye mintak maaf and dye ckp dye sayang aku sangat-2 ~ tapi aku tauu , time tuuu dye baru lepas gaduh dgn ayah tiri aku kat ph ... dalam hati niii , hancur berkecai wehh , memang aku nangis gila-2 sbb aku dah masakkan makanan yg dye suka semua .... malam tuuu mmg aku tak sentuh pun makanan yg aku masak utk dye ..... air mate aku yg mengalir , kalau di ikutkan , mmg penuh kot kolah kat rumah nii . HAHA , then , SHAHRUL pergi tanpa kate , rupe-2nye , ayah tiri aku suruh dye lepaskan aku .. walaupun dye tak nak ! then , dye pun lepaskan aku ,, bende nii berlaku 3hari lepas birthday aku , mmg lah aku sedih gila , tapi ! tak menganggu PMR aku , HAHA ... mmg aku redha and pasrah lah ... kalau dye utk aku , ade lah nantiii ~ sampai sekarang aku tak pernah lupekan dye , then sampai satu mase dye pernah ckp yg dye menyesal lepaskan aku :( YA ALLAH ! nama SHAHRUL AZRYEN B SHAHRIL IZWAN WILLIAMS sentiase dlm hati akuuuu ! huhh , nak nangis dah nii . HAHA , okay , cukup sampai sini ~ biarkan masa yg membawa semua kenangan aku dgn dye .. wasalammmmm :)

Sunday, July 22, 2012

no comment

holla and assalamualaikum :') today is second day of ramadhan aight ? hows your ramadhan ? is it okay ? i hope okay-2 lah kan ~ haha , act , tak ade mende pun update , mengade sat . aku bukannye ape kan , cume nak bgtahu , korang tak payah nak weird sgt dgn aku , sbb belambak-2 aku update status kat fb , skype and even blog . sbb tuu laa tempat aku nak luahkan perasaan aku , walaupun ade yg menyampah or whatever . aku tak hadap korang lah ==' then , pasal skype aku tuu , aku rase mcm nak deactivate ~ mcm no function ==' LOLZ , bukan aku tak suke ke ape , bosan lagipun , hurmmm . papehal txt lah aku , kalau baik lah kan ._______. ermmm , esok start sekolah as usuall , sure mengantuk kot ==' harap-2 tidak , HAHA , pastuu-2 , haaaa , dah genap seminggu tak nampak dye , agak sedih lah kan , sbb kalau on9 pun dye tak tegur , aku nii , ape lagi ~ hah , aptb lahh , and , lastly , jangan kita ingat org yg senyap n low profile tuu tak reti buat apape k , sbb bile dye dah mule interframe , baru korang tahuu sape mereka ituu , errr ,mcm tak logik kan ? lantak aku lah ==' and I HATE WOMANIZER a.k.a CASANOVA ! HAHA , muke baik tapi rupenye mcm gituuuuuuuuu ~ alahaiii , lemah semangat nihh . hope kau sedar k :') bye !

Wednesday, July 18, 2012

benci ? haah kot ._____.

need you. love you. hate you. by ~twilight-gal on deviantart

hye and assalamualakum , aku tak nak cakap banyak-2 . tapi kali ni kau memang buat aku frust and errrr , entah lah T-T , first of all , aku nak cakap yang aku benci kau , walaupun aku suka kawan dengan kau *itu lumrah . take note please . second , makin lame kau kat sini kau buat aku macam , grrrr , hanye aku yang tau rase itu .________. ~ LOLZ . mmg pun , aku rase lah . third . i wanna see you before kau balik sane *tuu pun kalau kau tak balik sane lahh . first ramadhan kan kan ? kalau balik , bukan rezeki aku lah kot . hurm , aku rase only that , but pasal nak meet kau tu . aku tak tanye kau lagi . sbb aku malas nak kecoh awal-2 , nanti friday evening dah kat pantai baru aku contact kau balik T-T . hurmm , aku rase cukup and dah cukup terang kan ape yang aku ckp . pasal MNA . okay , genap seminggu aku tak nampak dia , sbb kalau dia dtg , aku tak dtg . esok , ade bengkel ICT kat SKPB *sekolah adik aku , and friday kat Hay Resort Sabak . bhahaha . okay , thats all , bye :')

Sunday, July 8, 2012

LaLaLaLa :'*


jayky
Love is a feeling that you can’t express to someone. Remember! It’s a feeling, not a thing.So you can’t buy and sell Love. Just feel it :)
okay , hye and assalamualaikum ^^v serious dah lame tak update blog kan ? actually tak de la lame sgt . eheee , tak de bende pun nak cter , asyik-2 mende yg same . LOLzz , BOSAN ==' , hurmm , sini saye nak bgtau sikit lah . saye act serba salah tauu . entah betul entah tidak bende yang saye buat nih . saye nak kate sayang tuu , tak de lagi . tapiiiii , saye selalu rindu-2 dye . saye pun tak tahuu kenape lah saye boleh minat kat dye . errrrr , tande tanye di situ ????? HAHA ! dye pun mcm okay mcm tak , sbb kat FB pun dye rapat dengan SURY :) kawan dye lah . itu hak dye okay nak berkawan dgn sape . cume , dye tuu kalau saye ckp mesti dye senyum , tuu lah yg dye tahuu ==' pape ntah kan ? sengal ~ then , haritu , bella ade bgi duit seringgit kat dye , act duit tu dah di buat origami bentuk love , saye suruh CG buatkan , then , bella ckp dye nak bg gak kat dye , saye mcm tak sedap hati lah , last-2 , mmg bella bagi betul kat dye . bella citer , dye letak duit tu kat shirt dye , tapi bella ckp nnti fall . last-2 dye keluarkan wallet , dye bubuh dalam tu , aishhh ! jage duit tuu baik-2 , dont use it ! tahuuu ? haha , malam ni mmg saye rindu dye lah , sbb seharian tak nmpak dye on9 . atotoooo , haha ! lawak lah , ermm , okay lah , thats all , bye :*

Thursday, June 14, 2012

simpan diam-diam dalam hati



hey and assalamualaikum awak-2 semua :p okay , tadi sye suruh si sofia usha blog nih , dye beria ingt sye dah update citer , upenye idak ...... kehkehkeh , maaf kawan , aku bosan ouh :( okay , mehh sini sye citer mehh .  walaupun tak best mane pun , sudi-2 kan lah bace eh ? :') tadi time tengah usha-2 wall member , ternampak pulak gambar yg kat atas tuuuuuu ~ wehheeee ^-^v . korang nampak kan semua tulisan ? okay good , sbb gambar ni tak kembang mane pun ... ianya berkaitan dgn hati dah perasaan . yer lah . mamat tu minat kat sorang awek ni , tapi dye segan nak bgtau .. same mcm sye lah . sye suka NA , tapi sye tak bgtau dye n_n , then , bace pulak yg budak prempuan tu ckp ......... lepas sye bace sye terdiam . ya ALLAH . mg sepatutnye sye luahkan isi hati sye pade ALLAH yg maha esa kan , sebab dye yg mengetahui segalanye :) tapi , sye dah bgtau kat member terdekat sye . tak pe ke ? hurmm , tak pe lah kot , sbb NA tak tau kan pasal sye mmg minat dye . kehkeh , so , biarlah sye menyimpan rase ni smpai dye betul-2 jadi milik sye , insyaallah :') ya ALLAH , sekiranye dye utk ku , dekatkan lah , sekiranye dye bukan utk ku , jauhkan lah dye dari ku , sesungguhnye aku tak mampu menanggung cinta sempurna dari nya *-* okay , thats all , bhoiii :')


*sofiatusshahirah saliman , ni haaa , aku baru update :p werkkkkk !


Tuesday, June 5, 2012

you make me smile :)

I want to run my fingers through your hair / will make it on her own

hye and assalamualaikum :')
yeah ! dah berkurun rasanye tak update blog . eheee :) almaklumlaa ,, busy sikit lah , dgn schedule kat rumah n kat skolah ~ errrr T-T okay , sekarang dah masuk second week of holiday , thats mean , nxt week dah skolah . LOL ==' .. masa cepat betul berlalu . yg saye nii , tak habis-2 ngadap FB , tolong mama , lepak ~ study bile wehh ? entah , nxt year kot ... hahaha ==' lantak kau lahh ,, eheeee ~-~ . okay , meh sini , saye nak citer sikit .. okay , saye dah mule rindu-2 kat dye nihh .. let me call him NA .. okay , NA actually is my classmate since im in form 4 . seorang yg poyo , tapi dalam kepoyoan dye tuu , dye seorg yg baik ^^' hehe , then , kitorang tak bnyak tegur pon , yer lah , nak ckp ape kan , lagipun saye bukannye rapat sgt dgn dye .. then , since end of last year .. saye mula laaa try chat dye kat fb ... sembang-2 laa kan ,, hurmmm ,, dye mmg okay lah , tak sombong pon .. then , kami pon berkawan lahh .. LOL , dah mmg kawan kan .. hahaha ==' saye dgn dye rapat kat fb je , bile dah kat skolah ,, masing-2 muka cm hape ntah , poyo ~ hahaha :D tapii ,, itu baru permulaan , saye dgn dye skarang dah kamcing la katekan .. ecehhh ~-~ haha , tak de lah ... kini , bermulalah kisahnye ~ ade sorang classmate saye name dye bella ~ dye tau yg tiap kali saye on9 fb , mesti saye cari NA .. whatever happen skali pun . even saye rindu NA pun saye gtau bella , then , nnti bella smpaikan .. even dgn sofia n nadhrah pun . saye tak pernah lupekan dua org bestie saye tuu :') then , tadi ptg .. bella tetibe chat dhn NA , then bgtau kat NA yg saye rindu dye .. haha .. padahal harini saye tak ckp pasal rindu pun kat NA , then  , NA pun reply chat .. owhh , rindu eax ? ishhh3 ~ then , bella ckp kat NA ~ kau tak rindu kat cedort ke ? haaa , time nii NA reply kan ~ aku pun rindu dye jugak ... huhuhx .. pastuu , bella terus inform kat saye . walaweyhhhhh ! happy dah ni .. *mcm sengal T-T .. eheeee ~ mcm tak caye pulak kan .. itu satu , ni lagi satu .. tadi ptg , area pukul 6.30 pm saye pergi pantai dgn family lah . then , tetibe ayah ajak pergi T.I , saye pun okay lah , time tuu , acik saye pon ade :') then , terfikir pulak nak ajak NA kan , mane tau dye free .. sbb saye naik kreta dgn acik saye ~ then , saye pun txt lah dye ,, tanye kat mane semua .. last-2 , dye kate dye kerja malam nii .. alooooooo :'( hurmm , tak pe lah , lain kali adee .. pastuu dye ckp , sorry eax aq tak dpt ekot qoe .. jage diri elok2 ... haaaa ? dah lame saye tak dgr org ckp ayat tuu kat saye ..ishhh3 *terharu nii .. then , saye pun ckp lah , okay , dye pun same keje hati-2 , then , terselit pulak ayat Rindu Kau ~ *dgn memberanikan diri nihhh :') eheee .. then , dye reply 


hokay , nampak kan ? sorry tak clear , low quality la wehh :D ahah . agak cuak tunggu dye reply msg tuu sbenarnye , tapi , dye dah reply mcm nii , saye hanye mampu tersenyum dan berkata , ALHAMDULILLAH ya ALLAH ~ happy kot  , rindu saye terbalas .. selame ni bella yg gtau NA yg saye rindu dye , skarang saye yg bgtau sendiri , puas hati .. nii lah kesimpulannye , act , kite tak boleh nak harap org laki je , mungkin sesetngah beranggapan bagai prigi mencari timba .. yerlah , serious dlm hidup saye , ni baru first time saye terus terang dgn seorang lelaki and bgtau dye yg saye rindu dye .. kire berbaloi gak lah :D hurmmm ..... insyaallah ~ tak ade perkara buruk yg berlaku . saye sentiasa mendoakan kehidupan kami semua baik-2 :') kekecewaan memberikan saye satu pengalaman yg bermakna :') * NA , thanks for everything ~ thanks for make me smiling again :') hurmm , okay lahh , saye rase cukup itu ... dah tak larat nak update bnyak-2 :') btw . terima kasih ya ALLAH ~ bye semua .




Wednesday, May 23, 2012

flu . heart break . LOL

sickLawrence

assalamualaikum ! haccuuummmmm ~ haaaaa , alhamdulillah -_-' hye awak-2 semua ...... harini 23 may saye selsema teruk ouhhh ... gatal gilaaa hidung nii ,,, 24 hours bersin .. ya ALLAH .. rae nak cabut dah hidung nihhh ,, aishhh .. act , smalam pon saye tak g skolah .. sbb kene tolong mama kat rumah .. then , ingat harini nak g skolah lah , rupenye tak boleh gak .. selsema wehhhhh .... kang saye dtg bawak virus kat skolah , kesian budak-2 lain ,, tak pasal-2 selsema gak nanti ,, ishhhhh ~ hurmmmmm .. okay , esok saye skolah lahh ,, dont worry ,, whatever happen pon ^^' yeah , habis pasal selsema .. nii pasal heart break ~ oh yeah ! okayy , saye ade ramai kawan kay .. mmg ramai ,, seluruh pelusuk malaysia nii saye ade kawan *poyo doe --' haha , tak de ah . tapiiiiii ,, ade segelintir kawansaye niii mempergunakan saye dalam hubungan cinta dorang *damn ... saye tak nak laa bgtau name dye kan ... saye bukannye ape , saye takut ,, if parents dye blame saye ... sbb ,, mmg tiap petang dye dah start pergi rumah saye , cerita pasal bende same *pasal bf dye .. ya ALLAH , saye bukannye tak suke ke hape ,, nak ckp tak suke kawan sendiri kan .. saye takutnnti mak dye ckp ,,,, saye punce anak dye mcm tuu ... mcm saye yg ajar kawan saye buat bende tak elok .... never okayy ! kalau saye nak buat bende tak elok ponn biar saye sorang , saye tak nak libatkan kawan-2 saye ... faham ? then , skarang mak dye dah pandang-2 slack kat saye .. ya ALLAH , ape salah saye ? tolong lah , jangan tambah kan beban saye lagii ... please ,, jangan sampai lepas nii saye tak nak jumpe sape-2 dahh .. sbb saye slalu dipergunakan .. adil kah ?? tak kan ? cube dye ade kat tempat saye ... ape dye rase >.< nak kene jage hati ramai org kat keliling ,, sedangkan hati kita tak de sape yg care .. penat tauuu ! -_-' ituu satuu ,ni pasal amy ... 21 may harituu ,, dye text saye .. tanye buat ape semua lahh ,, sampai malam kitorang txt ,, then, part saye tanye pasal aini ,, 3 msg lepas tuu , dye dah tak reply .. kau kenape wehh ????? then ,, saye bgtau kaki saye luke ,, dye pon tak reply , smalam pon dye tak reply .. kenape ?! ape salah saye kat dye > saye dah habis baik jage hati dye ,,,, subhanallah ... tolong lahh ,, tak payah buat saye mcm nii .. if dye tak suke ckp pasal 'scandal' dye tuu ,, takkesah lahh ,, lain kali ckp terus tak suke ! nii tidakk ~ erghhhh .... pastuuuu ,, yg aini tuu pon pandang-2 slack kat saye n bella .. apedehal wehh ? kau nak pandang cmtuu kat aku ye ? kau tak tauu aku mcm mane lagiii ... sakai ! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'( ,, nak pergi pantaiiiii .. nak nangis sorang-2 ... nnti org ckp 
gila pulakkk .. hikhikhik ,, entah lahh ... pelik-2 ,, hurmm ,, kay lah , thats all ,, bye ~






Wednesday, May 16, 2012

nak juga ! ! !


hye and assalamualaikum ! kihkih .. sempat pulak update blog kan ?? oyeahh , mesti lahh , harini teachers day and saye tak sekolah .. bagus (Y) thumbs up everyone .. hikhik .. okay ,, sebenarnye tak de laa nak citer ape ,, cume agak dengki dgn blog org yg comel-2 gituu .. act , dorang gune blogskin kan .. pfttttt , sampai mampus saye tak reti gune mende alah tuu .. nak laaaa gak kan :D hehe ,, merepek .. eh , yer lahh ,, nak gak tengok blog nii comel sikedd (Y) huh , takpe-2 ,, tahun depan , insyaallah , saye tukar blogskin yg comel sikit *tahun ni pon boleh kan ==' LOL* ah , ignore kan .. hewwheww . itu satu , ni pasal tak sekolah .. malam tadi txt aidid , tanye dye esok sekolah ke tak , dye ckp , TAK KOT ~ hurmm ,, saye dah agak .. dalam kepale fikir , nak sekolah ke tak ehh ?? last-2 buat keputusan ,, saye pon malas nak sekolah ! yeahhh ! malas ouuhh .. bak kate aidid , kite kene rehat harini (Y) yup2 ! kene readykan otak utk esok *exam addmath* padahal tak study ape pon .. hadap buku pon tak .. bagus betul cik nurul nii kan .. oyeahhh ! hikhikhik .. then , yang last , tadi time bawak adam *baby boy* naik stroller .. terfikir pulak nanti cuti end of this year nak ke mane ... hurmmm ,, SPM mmg saye tak fikir laa kan :p okayy , dalam kepale nii mmg nak hangout dgn member ! mestiiiiii ! harus ! ! ! hahah ! tapi time saye free laa kan ,, saye kan nak part time :D poyo lahh ... mmg dah sah saye kua ngan ........ sofia , nadh , amy*harapan* , aidid ...... tuu pon kalau kami tak berpecah lahh :D harap-2 takk kan .. insyaallah :') doakan persahabatan kami kekal tauuu (Y) hurmm , okayy lah , dah tak de ape nak citer ,, mase utk masak .. haha ,, pandai masak kah ?? heyyy ,mestilahh .. tak percaye ?? lantak lahhh :p okayy , bye sayang ~


Sunday, May 13, 2012

seandainya saya ................



hye and assalamualaikum ! oyeahhhhhhh .. harhar :D

Aww on Boxnutt.com

awak-awak , tengok nii .. omey kan ? kan kan ? hurmmm , kecik-2 pon dah pandai nak bagi bunga kat buah hati dye .. alolooo.. tomey-2 gituu . hoho ,, okayy ,, hariniiiiii .. saye mcm biase lahh ,, duduk rumah .. studyyy *tipu* kemas rumah , masak and lain-2 ==' sangat penat , rase nak hempuk sorang-2 , hahaha ,, gilooooo ! tapiiiiiiiiii , ade satu bende saye nak cakap ehh .. saye akan mengatakan MUSTAHIL kpd seseorg yg mengatakan perkara yg tak PASTI kat saye ... saye bukan poyo ke hape , tapi saye dah penat utk berharap .. biarlahhh .. kalau ade DIA , ade lahh .. kalau tak de ,, tak de lahh .. sabar itu lagi baik kan  ~ saye cume insan biase .... yang punya cinta sama mcm org lain .. mungkin terlalu awal kan utk saye ckp pasal cinta .. tapiii ,, inilah lumrahh .. sedangkan budak kecik pon ade perasaan sayang n cinta kat seseorang .. ape kan lagi saye yg dah besar gedabak nihh .. hehehe :D saye cuba ignore tapi tak boleh .... tapi , alhamdulillah .... saye boleh lagi kawal perasaan nihh ,,, neutral kan diri balik ehh .. hehehe ,, saye dah bersyukur ade mama yg sporting tapi kadang-2 garang tuhh .. adik-2 yg sengal ...member-2 yang ohsem ,, mcm sofia , nadhrah , aidid .... thanks lahh semua ... korang buat sayehappy sgt :') even saye nii sengal sikit kan .. thanks sbb faham saye ... mmg betul kan ,, member mmg diperlukan dalam hidup :') saye amat hargai apa yg mama , adik-2 , sofia , nadhrah , aidid bagi kat saye slame nihh .. even razmee skali pun .. saye amat hargaiii ...... :') eh , sebelum terlupa ... saye nak wish SELAMAT HARI IBU ! ! ! okayy ,, hari ibu kan .. setinggi-2 terima kasih utk mama .. sbb slame nii take care of me .. bagi saye makan pakai semua .. mmg tak terbalas pengorbanan yg mama dah habiskan utk saye :') tanpe mama , siapalah saye kan :D adushhh ,, sedih pulokk wehh ... btw .. terima kasihh semuaaa ! tanpa mereka ,, hidup saye suram ..... okay , thats all .. nanti update lagi k :D bye sayang ~




Friday, May 11, 2012

wordless





heyy and assalamualaikum :') i dont wanna talk to much , but , i only wanna says that 


okayy ?? understand ?? good ! kbye <3





Wednesday, May 9, 2012

hanya mampu tersenyum :)

alhamdulillah n syukur kepada ALLAH kerane telah memberikan saye mase utk update blog yg tak seberape .. okayy ,, act , saye tengah exam ,, harini third day .. paper history .. pfttt .. dari balik skolah sampai pagi nii saye hadap history ... naik bersepah dah meja nihh , aduhaii .. kalau tak dapat jawab gak tak tahuu lahh .. hurmm ,, tapi ,, saye sedikit frustt laa kan , sbb paper english n bahasa saye tak yakin yg saye boleh dpt A .. Ya ALLAH :( even A- sekalipun , maybe B+ .. alooooo, tak nakkkk ! nanti mama marah .. saye pon tak tahuu ,, saye blank kot . terus tak ingt answers .. apakah yang sudah berlaku ?? aigooooooooo ==' okayy , itu satu .. ni lagi satu , pasal SOFI ~ okayy , semalam petang ade org text saye ,, ckp saye sombong *how dare you T-T* act , saye tak tauu pon yg tuu no dye .. saye pon ignore lahh ,, last-2 dye bgtau kronologi cemane kitorang kenal time kat pantai last year .. SUBHANALLAH ,, mmg agak shock lahh kan .. rupa-2nye dye ... hurmmm ,, *saye ingt awak dah lupe saye tau tak* ade laaa sikit keciwaa .. huwaaaaa :D hahaha :) tapiiii .. apapeponn , thanks lahh sbb ingt saye lagiii .. hope awak okayy kat sana disamping keluarga tersayang n si DIA ,, kalau ade lahh :D haha .. okay , times up ! sudah kena mandi , mahu skolah .. doakan saye kawan-2 :') insyaallah , ALLAH permudahkan lahh :) okayy , byee ^-^v assalamualaikum ~

Monday, April 16, 2012

berhenti BERHARAP :(

corazón

hye and assalamualaikum~ 
jyeahhhh ! haha ,, finally saya update blog gak kan :p muehehe ,, sorry-2 .. saya lil bit busy *busy laa sgt ~ aha ! act , tak de bende pon nak di cerita kan ... hurmmm ... skarang baru ade idea nak citer k :D okayy-2 ! saya menghadapi masalah tekanan a.k.a kebosanan dgn ADDMATH yg chumel itu .. LOL :3 chumel kah ? merapu kayy .. tak senonoh ! bhahaha ~ tak de ahhh ,, selama 2 hari saya menghadiri event kat ILDAS .. ade program EASY-ADDMATH .. huhooo .. sumpah best gilaaa .. walaupon tertekan cm sakai ,, tapi ,, ALHAMDULILLAH berbaloii gak lahh bayar mahal-2 kan ^-^ ishhh3 tak senonohh :p hahaha ! then ,,, tadi kat sekolahh ,, rehan ckp ngan saye ,,, nnti kau BERMADU lahh dgn aidid ehh .. hahahaha ,, dalam hatii nihh ,, apehal plakkk saye nak bermadu dgn dia ?? motif ?? couple pon takk ,, tetibe nak bermaduu .. gilee ke hape rehan nii ... entahh lahh .. pelik kann ,, mustahil kayy semua tuu berlaku .. sumpah saye taknak BERMADU ! ahah ! saye dpt rase mcm mane sakitnye hati .. ouhh tidakk ! :3 tak rela makk ! hahahha :p saye dah malas nak berharap .. tolong-2 kayy ,, dont make me fall in love with you .. kalau saye tak dapat awak ,, saye yg derita ,, bukan AWAK !!!!!!!!! saye anggap aidid tuu mcm nadh , sofia , rehan .. dorang bestie saye .. include rehan ,, sbb saye percaye aidid .. dalam class tuu mmg aidid laa yg banyak simpan rahsie saye .. saye tau dye sorang yg baik .. saye tengok style dye treat perempuan tak mcm amy .. dye tak pernah berkasar dgn perempuan .. tapi kat belakang saye tak tahuu lahh :p tapii ,, setahu saye ,, dye tak kasar ponn :) dye baik dgn saye :D even kat class tak tegur , tapi kalau on9 fb ,, dye laaa yg saye selalu kacau malam-2 butaa .. bhahaha ! thanks laa did ... sorry sbb aku salu mention kau , chat kau , n whatever lahh kat fb tuu .. hehe :D aku bosan ,, soo ,, kau lah sasaran aku :p btw , thanks sbb memahami ~ okayy ,, sekarang nak citer pasal amy ~ ouhh myy . dah lame gilaa dye tak dtg skolah .. rase mcm dah bertahun .. ya ALLAH ,, amy ,, kau katmane hah ?? bile nak dtg skolah .. eh-2 ,, stopp ! dah tak payah nak kesah pasal dye kay shida :o .. enoughh .. dye tak pernah hargai pon :3 mmg cruel . arghhhh ~ bencii .. aku baru terase ape yg dye ckp tuuu .. sumpah kecik hati gilaaa .. walaupun dah berlalu ,, tapi aku rase mcm useless ,, sia-sia .. SUBHANALLAH :( seandainya aku dpt tahuu ape yg akan berlaku pade mase akan datang ,, hurmm ,, mmg saye tak kan layan amy tuhhh ... sengsara ! ya ALLAH ,, kenape kau lembutkan hatiku utk terima cinta dgn mudah sekali ?? aku sering memberikannya kepade org yg salah :( mungkinkah ini takdir utk hidupku ya ALLAH ?? mengape ??? kau temukan lahh aku dgn lelaki yg betul-2 ikhlas dgnku dan tulus mencintai ... aku dah tak sanggup nak berhadapan dgn pengkhianat cinta :( okayy .. nak out lahh ,, nak buat ICT :( kbhoii .. sayang semua ~



Wednesday, April 4, 2012

kau selalu macam tuuu !



The profile pics

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu


Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini arungi malam
Karna hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkap ku di dunia

hye and assalamualaikum peeps .. wiki-2 ,, oraitooo-2 ,, malam nii baru ade mood nak hapdet blog .. hurmm ,, harini skolah mcm biase and saye tersilap pakai tudung .. LOL .. yer lahh ,, saye gantung tudung yg dah iron sbelah tudung yg belum iron ,, soo , mmg dah nak CEPAT sgt laa kan .. terambik laa tudung yg belum gosok .. CHANTEKKK ! nasib baik tak KEDUT mcm kedutan yg ade kat muke makcik-2 kite yg dah tua tuu .. ishh-2 ,, hurmm ,, then , kat skolah tadii .. something yg dah lame tak jadi , akhirnye jadi balik .. nak tahu ape ?? (RN) saye tak tahu laa ape mimpi dye kan.. tadi cikgu math suruh kitorang hantar buku math next week ,then , tetibe (RN) ckp yg next week dye tak de .. pergi camp POLICE ... pastuu lepas dye ckp ngan cikguu .. dye sembang dgn zikry ,, entah ape mimpi dye , dye panggil saye .. saye pon tengok laa dye ,, dye bgtau saye yg next week dye tak de .. so , saye pon ckp laa .. "LANTAK KAU LA" dgn nada suara yg perlahan smbil menjeling ... pastuuu , dye ckp dgn zikry .. "AMBOIHH , KAU DGR TUU ZIKRY ?? DYE CKP LANTAK KAU LAHH ! ,, HURMM .. YERLAH-2 ,, DAH TAK KESAH KAN , OKAY FINE !"
pastuu saye pandang dye ,, dye pandang saye ... saye senyum ... mmg nak nangis dah time tuuu ... pastuu saye gelak-2 .. dye pon gelak-2 .. dye tak tahuu yg mase dye balik rumah tetibe sbb kene pergi PULAPOL tuu saye nangis :'( ya ALLAH .. saye sedih sgt kalau dye pergi mcm tuu jee ... then , kitorang sambung buat keje ,, pastuuu ,, zikry kacau dye pulakk .. then ,, (RN) ngadu kat saye ,, "cedort, tengok nii zikry kacau org !" then , saye pon sound lahh zikry ... hehe :) pastuu (RN) ckp . "HAAA , KAN BINI AKU DAH MARAH !" pastuu saye balas , "ELEHH ,, BERIA LAA BINI !" pstuu dye ckp ,, betul lah ! pastuu saye ngomel lgi .. ah ,, nyampah lahhh ,, beria .. tetibe zikry ckp "AMINNN, KALAU ADE JODOH TAK KEMANE LAH ~" aduduuuuuuuu ~ ape kau zikry woiii .. mustahil lahh semua bende nihh .. ishhh ,, tak mungkin2 .. hahahaha ,, agak lawak laa kan ,, pastuu boleh plak gaduh pasal LIGHTER ~ bende bodoh kan ,, lawak gile ... dua-2 keras kepala ,, dua-2 api .. mmg tak jadi ape laaa ,, mmg api sampai bila-2 kalau tak berubah .. tapi papepon .... thanks lahh (RN) sbb tegur aku dlm kelas ,, act , dah lame tak sembang dgn dye :'( rinduuu ~ hurmmm ,, okayy lahh ,, that's all .. saye nak tidoo .. esok nak skolah ,, kbye :)





Sunday, April 1, 2012

tettttttttttttttttt ! :p


I can't love you yet...can I?!?

hye and assalamualaikum ! hehe ^-^
okayy ,, harini mood okayy ,, hepy laa gak sbb still dpt on the line ,, wiki-2,, ituu satuu ,, ade lagi satu hal nihh ,, tadiii saye on9 FB then ,, budak ituu like relationship status saye ! wahaha ~ dye engaged ,, saye pon buat engaged :) mcm ade pape jee budak nihh ,, ishhh ~ jgn mcm-2 ,, haha ,, gilaaaa .. jgn ckp saye dah angau dgn dye .. wooooooooo ._. pastuu ,, saye pon tak tahuu since when dye layan lagu astrid --> tentang rasa ~ act laguu tuu sumpah sweet sangad ! memang lots of meaning for me .. bile dgr lagu tuuu ,, teringat kat amy .... hurmm ,, sedihh ,, tapi skarang ,, segalanya dah menjadi spt biase ... then , ade satu good news ! ermmm ,, amy kan masuk pertandingan kawad ,, yg berlangsung di PULAPOL ~ nak tauu tak daerah saye dpt no bape ?? haha .. NO-2 yanggg ~ woohoooooo ! cm tak caye jeh ,, peringkat KEBANGSAAN ,, btw , thanks a lot utk amy and congrats sbb dah harumkan name sabak bernam and name skolah jugak .. :') teruskan usaha kau amy ~ okayy ,, berbalik pade gambar tuu ,, haha .... saye nak bgtau nihh ... saye mmg suke awak budak , tapi saye takut nak bgtau ... nii bukan amy and bukan org yg dekat dgn saye .... dye mmg sumpah poyo dgn saye ,, tapi kat FB dye mmg cool and sporting sgt ! and saye tahuu dye ramai peminat ,, same mcm amy .. LOL ._. and mmg sangat mustahil utk saye menjadi yg teristimewa utk dye .. eceewahhhh ! hahahaha ! yerr lahhhh ,, mmg mustahil .. sbb selame nihh ,, budak yg saye hampir sangkut sume tak masuk .. keke ,, pelik lahh .. tuu laaa ,, tak payah nak berkawan baik sgt lahh ngan budak laki nihh ,, kang kauu ade feeling payah plakk .. kalau budak tuu nak kat kauu tak pe gak .. kalau tak nak cemane ?? tak MENANGGUNG kauu ?? hurmmm ,, kan-2 :') biarlah segale kenangan dalam hidup aku tak kire indah ke , pahit ke , payau ke .. ouhh ~ whatever ahh .. it will be the best moment ever ~  jyeahh .. okay ,, that's enough .. dah tak larat nak type panjang-2 .. kbye sayang :D




Wednesday, March 28, 2012

i miss him a lot ! :'(

ggg

hye guys and assalamualaikum ~ 
yeahhh ! akhirnye saye update gak blog nii kan .. hurmm ,, act,mood saye di SPOILKAN olehh anonimyous yg macam shit tuh ,, ouhh ~ mmg malas lah kan .. skarang budak shit tuu mmg dah hilang entah kemane laa kan ,, bagus lahh ,, tak semak kat blog nihh ,, ==' okayy ,, we turn to our topic .. i miss him a lot ~ sape him tu ?? LOL ,, korang mesti tahuu kan sape dye tuhh ... hurmm ,, abg saye lahh ,, eh-2 ,, act skarang dah tak panggil abg n syg dahh ,, hubungan kami sudah kembali seperti biase ,, yeayyyy ! kau aku semula :D tapi-2 ,, saye syg dye lagi ,, as my friend ~ ermm ,, pasal kat skolah tadi ,, dye datang mcm biase ,, niat di hati saye nak lepaskn rindu lahh sbb dah lame tak jumpe dye ,, last-2 tengok ,, dye kene balik rumah ,, area pukul 9 cmtuu ,, sbb dye kene pergi balai polis (PULAPOL) kat KL .. ade kawad kaki doe ~ huho ! mule-2 terkejut gak apesal dye balik plak ,, mmg sebak jugak laa dlm hati nii ,, nangis kot :'( .. siap rehan ckp ,, yerkkkkk ! nangis ! heyy ,, diam lahh kau ! hahahha ,, sibok-2 .. pastuu ,, kelas pon sunyi tak de dye ._. aduhaii , dye kat sane sampai hari sabtu .. nasib smpai sabtu .. kalau sampai sabtu minggu depan mmg saye menderita laa ,, hoho ^-^v okayy ,, ituu satuu ! nii citer lagi satu pasal aidid ,, huuuu *bunyik cengkerik ._. okayy ,, tadi ,, saye tak balik rumah *stay kat skolah sbb ade KOKURIKULUM ~ then ,, lepas solat-tukar baju semua ,, saye pon lepak laa kat kelas dgn nina ,, sofia , jiha . time tuu saye duduk kat tempat aidid n sofia duduk tempat danial .. atas meja aidid ade sehelai paper ,, then ,, dgn selambernye ,, saye pergi conteng paper tuu .. ohhmyyyy ! then , sofia ckp kat saye "wehh, asal kau conteng ,, nii kan aidid kan nak gune buat balut buku essay" hooooooo :O ??? kau bia betul derr ?? saye dah gelabah gilaa time tuu .,, dalam hati risau aidid marah ,, woiiiiiiiiiiii ! ape nak buat nihh .. tapi nasib baik boleh cover ,, sb saye conteng bahagian yg tak penting .. soo ,, saye pon ambik keputusan utk membalut buku essay aidid ,, untung boleh cover ,, kalau takk MATI ._. mg lepas kejadian tuu saye dah cuak , seram semua ade .. dalam kepala fikir nnti aidid marah :( saye tag dye kat FB tapi dye tak on9 lagi ,, tadi ptg dye on9 ,, tapi cume kejap .. soo , tunggu laa respond aidid .. saye mintak maaf kat dye sbb conteng paper dye .. ya Allah ~ takut .. hurmmmm okayy lahh ,, saye nak tido esok skolah ,, tapi saye rase better saye tak payah balik rumah ,, sbb 70% hidup saye ,, saye habiskan kat sekolah .. heishhh ,, BOSAN ._. okay bye .. saye rindu dya !

Wednesday, March 21, 2012

dont provoke me too much laa sial !

*muke saye tengah marah mcm nii laa kot .. hoho -.-' omeyy takk ^-^'v

holla and asslamualaikum ! yawww ,, malam nii update blog tak boleh nak hepy-2 sgt walaupun act saye mmg hepy kot .. okayy ,, mood saye di SPOIL kan oleh seorang budak PAILANG ,, entahh datang dari plenet mane ,, tetibe nak provok saye .. wehh ,, dont be too SIAL laaaa ! haaaaaa , kan dah maki-2 nihh ,, kau ingt aku suke kee ?? okayy ,, let me show you okay 

F**K gilaaa kau setan !

okayy ,, korang nampak kan .. sudah terang lagi bersuluh .. ape masalah budak PAILANG nihh?? tak puas hati ape dgn saye ?? ape salah saye dkt dye ?? ade saye ckp or mention kat dlm blog nii yang saye dah ade BF kahh ??? tak kan ?? adoiii ,, kan saye dah ckp yg saye dgn amy tuu best friend laa bodo ~ bukan couple ponn .. tapi kitorang still mcm couple .. now ,, budak yg sial tuu tak puas hati .. nak ckp cmtuu pulak .. dye ingt saye nii murahan sgt kee ?? boshii ???? wehhh ,, kau g mampus lagi elok lahh .. cam gampang kau tauu ???? wehh , aku malas nak kecoh ahh ,, then ,, yg dye nak ckp sesuke hati dye yg saye nii layan laki lainn tuu ape kebende nye yopppp ???? wehh ,, aku layan kawan aku okayy ?? bukan laki org , atok org or , kepunyaan org ke hape .. sape kau nak ckp aku cmtuu ??? wehh ,, se bingai-2 aku nii pon ,, tak penah nak hine org smpai cmtuuu tauu .. yg kauu nak PROVOKE aku kaw-2 nii pahal ... heishhhhh ,, mmg aku nyampah dahh ngan kauu ... skarang nii lantak kauu laa nak ckp ape ponn .. aku tak kesah ,, kau bagi laa aku bnyak-2 pahale okayy , mungkin aku knal sape kau and aku penah nmpak ayt tuu kat comment FB kauu .. haha ! lantak kau lahh "sapesape" .. slagi kau hidup nak ckp aku mcm-2 ckp lahh ,, aku tak heran ,, ALLAH tuu maha adil laa wehh ,, faham ?? okayy , stop smpai sini ,, dah tak larat .. esok nak skolah .. mood mmg dah haww lahh .. bye korang :D


*sorry bahase saye mmg teruk gila malam nii ,, semua bahase mncarut keluar , Ya ALLAH ,, maaf ye korang :') ~

Tuesday, March 20, 2012

hari yang sama seperti semalam :O


holla and assalamualaikum dear readers ^-^v
okayy ,, malam nii saye tak nak update entry bnyak-2 and saye pon tak nak merapu bnyak-2 .. keke :) hurmmm ,, harini skolah mcm biase .. meet him , and harini dye "agak" baik sikit lahh ,, act , tadi saye pening kpale tahan gaban -.-' , then saye mintak panadol kat raihan .. pastuu ,, dye tanye saye ,, pening kpale ke ?? saye ckp haah ! pastuu dye balas ,, meh sini org urutkan .. nak tak >.< ? ya ALLAH saye ckp ,, menggedik betul ,, nak caring pon pade-2 lahh ,, kalau betul boleh urut takpe lahh , pastuu ckp saye nii jual mahal lahh ape lahh .. sakai ,, sukehati saye lahh ! eishhh ~ pastuu time kat science lab ,, teacher suruh ambik mask yg cover hidung and mulut tu kan , sbb nak buat experiment ,, saye tak ambik lagii ,, time tuu dye dah pegang bnyak mask kat tgn dye .. mule-2 dye bgi aidid , danial , raihan ,, pastuu tetibe dye ckp "ni utk syg" then , dye terus pergi kat tempat saye and dye ckp "nah sayang , pakai.." whatt ??????? wehh ,, since when kau bersyg-2 dgn aku kat class ?? ape mimpi kau derr ?? dalam hati saye berbicare .. cehh ,, tak payah nak ambik hati org laa kan ,, poyo lahh .. tapi yg tak boleh blah nye ,, science mark dye lagi tinggi dari saye ,, dye dpt 73% and saye dpt 70% .. walaweyhhh ! what happen right now ?? since when dye lagi power dari saye nihh ?? heish ,, tak boleh-2 .. saye kene betul-2 utk exam akan dtg .. malu laa kalah dgn budak laki .. eishh ,, hurmm ,, tapi pasal hubungan saye and dye tuu bia lahh .. saye pon dah tak kesah .. mmg kekadang saye rase mcm annoying sgt .. tapi nak buat mcm mane kan ,, dye mmg ramai peminat ,, alaaaa ,, muke omeyy-2 gituu ~ -.-' *bangge ahh aku ckp cmnii ?? harrharr -.-' kenyataan derr ,, hurmmm ,, yg penting skarang ,, saye nak FOCUS PADE SPM .. must ! mama ckp kalau lps nii exam tak dpt 4A's .. LC dpt end of this year .. whatt ???????? kau gile >.< 4A's tak bnyak and tak susah pon , senang lahh .. aku BOLEHHH ! dah tak payah nak fikir sgt pasal budak-2 tak gune yg annoying tuuu ,, tapi , kalau ade nampak status kat FB yg pasal frust and sakit hati sgale bagai tuu ,, maybe mood saye tengah ting tong , kadang tak de kaitan dgn dye pon .. hoho ^-^v , okay , nak tidoo ,, nii mama tak de kat umah ,, tu yang boleh on9 sampai pukl 11.30 ,, kalau tak mama dah marah-2 meyhh ~ hehe ,, kbye korang ! sweet dream ~ haaa ! utk sofi ~ bile nak txt saye derr ? lupe saye dah ke ?? haha .. merapu lahh ,, ignore-2 .. kbye ~



*saye sayang dye sebagai kawan saye ! ~


Friday, March 16, 2012

shah alam convention centre !


taaadaaaaaa ! besar punye gambar S.A.Convention Centre .. ambik kauu ! haha ..

hye and asslamualaikum korang :D
okayy ,, malam nii saye nak citer pasal 13 March 2012 ~ yeahh ,, saye and kengkawan yg lain pergi S.A.Convention Centre .. bertolak dari rumah pukul 5.30 pagi .. and ,, berhenti tepi jalan tumpangkan sofia .. hoho ,, :D pastuu ,, sampai skolah pukul 5.50 cam gituu .. tengok-2 pagar dop bukak lagii .. hampehh ~ last-2 jaga tuuu baru bukak .. wakaka ,, then ,, solat subuh same-2 ngan dorang .. pukul 6 pagi bus dah sampai .. yeahh ,, starting our journey lahh .. naik bus mcm biase lahh ,, tapi ,, time dah naik bus ,, amy , aidid tak de lagii .. hooooo ,, mane mereka pergi ?? tetttttttt ,, rupenye dorang tgh otw lahh ,, hoiii ,, bikin cuak sudehh .. haha ,, pastuuu .. bus pon bergerak lahh menuju ke destinasi .. act ,, time dalam bus tak ngantok pong ,, yg sofia dah pening kepale time kat kapar .. ya ALLAH ,, mmg teruk kot pening dye .. last-2 dye tidur .. pastuu ,, saye pon ckp sorang-2 .. adoiiiiiii ,, then ,, bile dah sampai shah alam ,, area pukul 9 cmtuu ,, boleh pulak driver tak tau kat mane S.A.Convention Centre tuh ,, sakai .. blakang SACC Mall je laa pak cikk .. adoiiii -.-' pastuu kitorang benti kat PKNS .. saye and sofia turun ambik udare segar .. nadhrah kat dlm bus dgn ayna .. hurmmm ,, lps tuu ,, cikgu suruh naik bus balik and kitorang pon pergi laa ke S.A.Convention Centre .. jumpe pon .. hehe ,, sampai-2 dpn S.A.C.C tuu .. amat nyaman and tenang skali laa kan ,, and yg paling best ! tekaan saye tepat .. baju rasmi YBK adelah kaler BIRU yawwwww ! hoho ,, same kaler dgn baju abg saye tuhh ... then ,, kitorang pon setting-2 baju *tukar baju laa , pakai baju biruu and terus breakfast .. hoho ,, breakfast makn sandwich yg sangat chumel .. -.-' *act kedekut kot .. haha ! mampushh .. lepas breakfast terus masuk ballroom ,, fuiyooo ,, ade dato sheik muszafphar lahh .. eh ~ betul saye eja name dye tuu ?? ah , tibai .. pastuu , ade juare mastercheff ,, sape name dye saye lupe .. ANA RAFALI pon ade ,, comel sgt . and ramai laa artis-2 yg buat persembahan .. hoho ,, best laa gak ,, tapi time org-2 kenamaan bgi talk .. ohhhh ~ sumpahh mengantokkk -.-' .. tapi sempat gakk laa snap picture kenn .. huduh-2 ,, haha 


peace ^-^v *awat ayna cam gitu ?? haha

*sorry gambar ade error sengal -.-'

okayy ,, that's enough utk gmbar saye ,, nii gambar abg and aidid pulakk ~

*abg in PINK ,, dye tengah tido , snap dari atas ~ comel sgt :D


*nasafi aidid ,, taiko kitorang :D haha ,, sempoii habis .. hoho

okayy ,, tuu pic yg okayy kot ,, yg lain malas nak upload ,, banyak sgt kot .. line tenet dah laa mcm sakai .. hurmm ,, pon boleh laa ye >.< hehe ,, okayy ,, sambung citer balik ehh ,, okayy ,, tepat pukul 2.45 ptg ,, baru kami mkn ,, nasib tak beratur panjang .. tapi harituu saye rase saye rapat gak dgn aidid ,, sbb time nak ambik makanan tuu ,, dye bratur blakang saye ,, sumpah rapat gilerr ,, dah laa bag kitorang same ,, cume dye kaler green and saye cream .. hoho ,, patuuu ,, kitorang pon melantak laa lepas ambik makanan kann .. perhhhh ,, sumpah lapo giloo .. then ,, lps mkn kitorang g solat lahh ,, jamak skali kan :) hurmm ,, lps solat ,, kami berjalan-2 kat PKNS ,, bulehh plak time tgah shopping ,, sesat ~ whatt ?? wehh PKNS je pon ,, bukan MID VALLEY .. adoiii ,, dah lame tak masuk PKNS ahhh ,, lupe .. hoho ,, tapi time sesat tuu ,, saye , ayna and aidid lahh ,, bertige ,, pade mulanye saye , sofia , nadhrah , ayna , raihan , dzun jalan sesame ,, tapi saye and ayna tak nak kacau privacy dorang kan *sofia+raihan *nadhrah+dzun .. soo ,, saye ponn berjalan dgn ayna .. saye bli tshrt 2 psg .. tapi shopping dgn ayna sumpah best ! haha ~ lpstuuu ,, bermulalah adegan sesat nihh .. haha ,, turun-2 ascelator tak tau nak ikot mane ,, dah glabah ,, alhamdulillah ade amy and aidid .. hoho ,, last-2 saye and ayna ikot amy and aidid .. adoiii ,, segan laa gak ... pastuuu ,, dah kat satu tempat nihh .. kitorang stop ... then ,, amy buat alasan sakit perut *padahal dah nyampah dgn saye :| .. then , tinggal lah aidid , ayna and saye .. hooooo ,, sedih-2 ,, kene tinggal ngan kawan-2 lain .. then ,, kitorang bertige berjalan laa same-2 carik member-2 yg lain .. last-2 .. kitang jumpe dorang ! adoiiiii .. mmg dah nak pengsan .. kaki dah sakit ... ape pon tak bolehhh .. act , panjang lagi citer nihh ,, tapi saye skip and terus masuk topic dah nak balik ... bus smpai pukul 4 cmtuu ,, weather rainy ~ sejuk wehh :| then , kami pon beransur pulang .. and sampai KUALA SELANGOR singgah tesco .. hoho ,, saye beli KFC ,, sbb ingt utk mama kan ~ hurmm ,, pastuu ,, 6.30 ptg kitorang pon beransur pulang ,, angin time tuu kuat kot .. ishh-2 .. tapi kan ,, saye dgn amy mmg tak tegur sgt .. mmg dah mcm musuh dahh .. adoiiiiiiii -.-' dalam bus ,, dah area pukul 7.30p.m ,,, suasane kat luar dah gelap kan ,, tetibe saye sedihh ,, act , ade satu kejadian dlm bus yg buat saye betul-2 terase hati sgt dgn amy .. entahh lahh ,, saye pon nangis lahh time tuu .. sambil pakai earph .. saye tgok kwn-2 yg lain happy .. knape saye tak ?? dalam saye happy saye sedih .. knape ehh ?? ya ALLAH ,, sampai bile nak mcm niii ??? time tuu mmg saye dah tak tahan sgt .. saye nangis jugak .. :'( sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! amy ape tauu ,, dye tak penah fikir pon pasal saye .. benciiiiiiiiiiiiii ! cm bodoh lahh ! lepas solat maghrib ,, time nak kua masjid yg kitorang singgah tuu ,, saye nmpak amy tengah solat ,, dye sorang-2 ,, member-2 yg lain dah tinggal dye .. time tuuu hati saye mule berkate-2 ... ya ALLAH ,, sucinye muka dye ,, comel sgt ! ~ tapi malangnye .. dye bukan utk saye :'( .. hurmmm ,, pastuu ,, semua naik bus balik and terus pulang ke sg.air tawar .. okayy ,, smpai-2 je skolah ... semua kecoh nak balik ... amy mmg tak pandang saye .. walaupun sikit ,, yg pandang cume aidid ,, wahhhh ! mcm ade eye contact je dgn aidid ~ hoho :) pastuu ,, amy turun dari bus dulu ... without saying bye or take care ,, amy and member-2 lain beredar ... hooo ,, saye balik dgn sofia lahh .. :) dalam hati saye nii berkate "bye amy, bwk motor hati-2 k" ya ALLAH .. knape semua nii berlaku ?? saye benci keadaan skarang nihh ... benciiiiiiiiiiiiiiii ! tapi nak buat mcm mane ,, dah takdir kan .. walaupu saye gembira ,, tapii ,, sebenarnye dalam hati saye merana .. mmg saye senyum .. mmg saye ketawa ... tapi sebenarnye saye derita !!!! saye tak tahan mcm niii .. saye nak dye yg DULU .. bukan dye yg SKARANG ... :'( kalau boleh saye tak nak jumpe dye lagii ! ish ! sedih lahhh ,, hurmmm ,, dah lahh ,, cukup tuu je laaa utk entry pasal 13 March . dah tak larat nak igtkn balik .... sakit hati ... k bye -.-'




Monday, March 12, 2012

love make me SICK !

Everything-Inspiring.net


ehermmm ! hye korang and assalamualaikum :) 
i have a big smile today .. why ?? hurmmm ,, there's nothing happen act .. i just wanna be my self .. not others .. mama always says that "you should be yourself !" haha ,, its look like a silly word .. i'm just me .. my own identity .. not a FAKE ! heh ,, i talking a lot of merepek aight ?? haha ,, sorry-2 .. saje nak try english jap .. sorry kalau tak faham :D okayy .. harini pasal cinte lagii .. oshh ! cinte lagi cinte lagi .. tak bosan ke wehh ?? saye tanye korang nihh .. haha ,, jawab cepat .. ish ! yerlaaa .. pade usia skarang nihh .. area 15-18 tahun ... perasaan cinte tuu saje je nak kenekan kite kan ?? time-2 mcm nii laa dye dtg ... kekadang meyampah gak .. tapi nak buat mcm mane ,, cinte adalah anugerah ALLAH yg patut kite hargai okayy .. jangan pernah mainkan cinte ... mmg susah nak cari cinte sejati ,, tapi ,,, bagi saye ,, cinte kat ALLAH lebih baik and kekal sampai akhir nyawe kan ?? mmg tak dinafikan ,, hati nii sepi and sunyi sbb tak de dye ... dye ?? sape dye ?? alahaiiii ~ paham-2 sendiri sudehh .. hehe :b tapi nii bukan bermakne DESPERATE k .. jgn salah anggap .. saye tak DESPERATE pon ! .. kalau dah tahap cm tuu ,, laki org pon saye kebas .. heishh .. subhanallah ! jauhkan .. tapi kan ,, kekadang cinte ni buat kite jadi menyampah tauu .. muak , mual semua ade ... bile dikenangkan balik kisah silam yg menyayat hati nih *cehh menyayat laa sgt .. haha .. sumpah sakit hati GILA ! rase nak bunuh-2 je dye yg buat kita sakit hati tuu ..tapi ape kan daye ?? tak mampu doe .. skarang nihh ,, yg depan mate rase mcm sia-2 .. korang faham tak sia-2 ?? mcm useless lah .. lebih baik takde .. tapi ,, nak risau hape .. kawan je pon kan .. bukan BF saye .. mmg mustahil utk dye terima saye kot .. dye lebih suke hidup mcm tuu .. adesss ,, mmg tak fikir perasaan org betul kan .. ah ! menyampah .. bak kate sofia "mungkin dye bukan utk kau ,, sabar ,, mesti satu ari nnti ade yg lebih baik utk kau syg" ecehhh ! lebih kurang laa ayt dye .. haha ,, omeyy jeh ! hurmm ,,skarang nii hati saye berdebar-2 .. walaupun pergi shah alam hari slase .. rase mcm pergi esok jeh .. act , tak sanggup tgok muke dye .. tuu lahh ~ bile tak jumpe rindu ,, tapi bile dah jumpe sakit hatii ,, ape pon tak boleh laa ... buat penat jeh .. eishhh ! okayy .. nak tido z_z .. penat dahh ni .. hehe ,, esok kalau free saye update blog k .. bye korang :D


Sunday, March 11, 2012

pasar+makan+on9 FACEBOOK !

heyy and assalamualaikum readers :D
hurmm .. how your day today ? okay tak ? haha .. harini bagi saye not bad lahh .. seronok laa jugak .. sedang menghitung hari utk ke shah alam and jumpe dgn dia ~ yeayy ! beria jeh .. mcm dia larat nak bangun pagi-2 buta .. ahahaha ! hurmm ..tadi ptg saye pergi pasar dgn sofia .. dia sedang sibuk mencari baju utk hari selase nih .. fuiyoooo .. best betul lah .. shopping-2 jap kat pasar then pergii laa beli baju kat kedai yg ade kat kg nihh .. haha ,, finally sofia dpt beli gak baju .. tapi nadhrah tak bersame kami .. dia malas kot .. hurm , sokey dear .. walau mcm mane pon aku tak kan lupekan kau nadhrah .. trust me ! ~ then .. lepas smpai rumah .. ape lagi .. melantak lahh .. hehe ,, trok-2 .. bace bismillah pon tak kot .. haiyooo .. then ,, saye on9 mcm biase lahh .. then ,, trkejut gak laa .. tgok-2 kat chat list .. ade dia .. yaaaa ,, on9 pakai lappy kakak kah ?? yerr laa tuh ! haha ,, then , korang tengok nihh ~


okayy .. nampak kan ?? tetibe dia comment .. heh .. mcm tau-2 je yg saye tgh rindu dia .. ish .. pastuu .. saye ucapkan slamat pengantin baru utk abg idham .. hope masjid yg dibina oleh abg idham akan tetap utuh hingga ke akhir nyawa .. insyaallah ~ haha . poyo plak saye nii .. mcm saye yg kahwin .. lalalaalalalala ^-^v .. okay ,, ni satu .. lagi satu punye hal ,, pasal NUR ALLYANA JASMIN .. okayy .. dia nihh act sedare saye .. kira dua pupu lahh .. nak kate rapat sgt pon tak .. salu buat hal masing-2 .. entah mcm mane skarang dia rapat plak dgn saye .. haha , pelik kan .. hurmm ,, tuuu lantak lahh .. yg penting saye dgn allyana sedare .. senang panggil dia lyana okayy .. sbb name dia panjang sgt .. hehe ,, sorry lyana :D okayy ,, tadii ,, lyana bgtau yg lyana try chat dgn dia(amy) .. dia sembang lahh ,, tanye pasal sape bf saye and so on .. then ,, tang soklan bf tuu .. nak tahu tak dia(amy) ckp hape ?? oshhhh ! mmg laa saye hangit ! boleh plak dia ckp yg bf saye tuu RIZAL HAMDAN .. ya allah .. mustahil sgt tau korang .. rizal tuu budak yg paling montel dlm sekolah .. sampai hati dia(amy) ckp cmtuuu .. nasib baik lyana ckp dia(amy) yg suruh mcm tuu .. heeee ! =.=' walaupun kitorang kawan , tapi rase kecewa sikit lahh .. nyampah ! pastuu saye terus IM dia(amy)






okayy .. nampak kann ?? good .. haaa , tu laaa conversation kitorang harini .. saye mmg dah majuk dgn dia .. ishh .. ingt saye nii hape .. sengal lahh ! tapi nasib baik dia main-2 .. kalau betul mmg penampo jepun saye bg kat dia selase nnti .. hahahahahahahah ! sakai lorhhh ! ituu satu hal .. lagi satuu ,, pasal IWAN RAZAK ... ya allah .. iwan nak jumpe saye sgt korang .. heee ,, saye mals lahhh ... saye segan ponn .. entah laa ,, kalau mcm faez n ery tak pe gak ... iwan nii dah laa kaye .. saye budak kg jeh .. mcm sekeh jeh .. haha ,, lawak lahh .. then ,, skarang dia dah tak reply msg .. hurmm ,, sukehati lahh .. i'm not ready yet to see you iwan .. SORRY ~ okayy .. saye nak tido .. esok nak pergi subang , rumah ayah .. maybe for a while .. hehe ,, okayy bye ~

*saye sayang abg saye ! ~ saye rindu dia sgt ! :D