Monday, October 31, 2011

bila hati berbicara #akumahukandia !



okayyy ! hello dear~ buat ape tuuu ?? hehe , okay-2 , pade hari sabtu , iaitu semalam dan hari ni , iaitu hari ahad . aku and member-2 kesayangan  aku tuhh , pergi karnival yang ade kat kampung aku nihh , ehermm ehermmmmm ! nak kate best ,,, biase jer kot !  wahaha , then , mase hari sabtu tuu , aku and SOFIA pergi petang , area pukul 3 cam tuuu , then , kami lepak-2 laaa kat bawah khemah kann , lepas puas lepak bawah khemah yang panas tuhhhh  aku pon beredar ngan SOFIA and NADHRAH~ kami pon berjalan laa keliling both-2 tuu , wahahah , cam orang GILA kan . pastuu~ tetibe jerr , tekak aku rase kering GILA , hurmmm , tu tandenye nak kene minum air kan . okayy , niat hati nak beli air yang sehinggit tuu jerrr , tapiii , di sebabkan ice blande nampak menarik , aku pon merubah keputusan , then , beli laa ice blande tuuu ,, wehehehehe , time tengah menunggu ice blande tuhhh , tetibe aku nampak SUPERSONIC ~ wahahahha  dia tengah tunggu ape entah dgn kawan dia ramai-2 tuhhh , wahaha , then , aku wat derk jer laaa , tak lame tuuu , dia nmpak aku , dia tegur ....

supersonic said
"hoiii !"
 then , aku pon pandang laa dia , then senyum , time tuu baju dia kotor-2 , ade kaler kuning-2 , bukannye ape , dia baru lepas main paintball .. haha , then dia ckp..

supersonic said
"tengok baju aku , kacak takk ??"

aku cakap laa , apesal , kononnye buat-2 bodoh kann ... wahahahha , then , aku cakap laaa , kacak-2 ! hahahaha , alaaaa , dia memang kacak ponn ~ then , aku lupe ape yg dia ckp kat aku lagi , adehhhh , haha . okayy , tu cerita hari sabtu~






then , untuk cerite hari ahad iaitu hari ini , hurmmmm , actually agak boring lahh kan , sebab orang yang aku tunggu tak datang pon , adehhhh , aku bangun pukul 6.30 a.m tauu~ gila awal lahhh , then , siap-2 nak pergi karnival tuu lagi , sekali nak hantar adik aku .. dia ade pertandingan mewarne , hehehe ... then , kol 8 a.m baru gerak dari rumah ambik SOFIA~ hihihhhih , lps ambik SOFIA , aku pon bergerak laa ke lokasi kann~ hurmmmm , situasi time tuu memang mcm hape ntahhh , tak de pape , haiyohhhh ! memang bosan , then , tak lame lepas tuu , area pukul 8.45 a.m cmtuu , aku msg SUPERSONIC~ kononnye nak tanye dia laaa , dia pergi karnival tuu lagi takkk , hurmmmm , mase berlalu dengan begitu pantas ........... tiap mase aku tengok kat phone aku tuhh ,  yerr laaa , mane tau SUPERSONIC reply kannnn ... tapiiiiii , dia tak reply ponnnnn . hurmmmm , dalam hati nihhh bebicara~

"ya allah , mane dye nihhhh~ aku dah laa ngah bosan , kalau ade dye kan best sikit --'"

adushhhhh , aku pon dengan hati yang terbuka tunggu laa dia smpai pukul 12 p.m kann , mane tauu dia replyy , tapii  tengok-2 dia tak reply jugakk , ya allah~ time tuu aku nak nangis jerrrr  ... huuuuu , mane SUPERSONIC nihhhhhhhhh !!!!!!!!!!! heeeeeee . hahahahaha , then , tiap kali aku termenung , aku akan cakap .......
"i still waiting for him !"

hurmmmmm, mcm tuu laa perasaan aku time tuuu , yang member-2 aku dah dating dahh ,, hahahaha , aduhaiiiiii , then , tepat pukul 12 p.m , ther's no respond from himmmm ~ hurmmm , dalam hati aku ckp ......

"hurmmmmm , dia tido laa nihhh... penat kot :)"

then , okayy laa , aku pon balikkkk dengan SOFIA , okayyy , balik dengan penuh harapan dia reply msg akuuuuuu ~ wahahhahaha ....


area pukul 8 p.m , tetibe zaty msg aku , then dia ckp tdi dia terserempak dengan SUPERSONIC . then , zaty ckp laa kat SUPERSONIC yang aku tunggu dia tadiii , huuuuuu~ aduhaiiiii ... hahahahha . sengal lahhhh , tapiiiii~ nasib baik time chat kat FB SUPERSONIC ckp SORRY , hihihihii , jadiii , aku pon tak kesah lahhh , benda dah lepas kannn , memang rase lain macam sikit , tapiiii dah takdir kannn , okayy laaaa , ni aku upload sikit gambo time aku kat karnival tuhhhh .. hihihih...




muke agak slenger kann , ah ! ignore kan sajerrr~



depan dewannn , dalam hati nii tengah tunggu dia dtg~



muka gedikk . wahahah , ade aku kesahh ?? sorry , aku tak se-CUN korang ...


okayyy , malas nak upload gambo banyak-2 ! haha cukup laa 3 gambo tak de motif tuuuu , wahahaha , okayy lahh , nak tidoo , then , aku harap sangat 2NOVEMBER2011 SUPERSONIC dapat pergi bersame-2 kitorang nak celebrate bufdayy NADHRAH ~ hurmmmm , hope sgt dia dpt pergi sbb dia salah seorang yang terpenting dalam hidup aku ~ BFF kann ~ okayy , that's all , goodnite and sweet dream ~ heee , bye dear ..






Friday, October 28, 2011

menghitung hari :'(


heyy cute creatures ~ assalamualikum ! hope korang okayy laa erk , hurmm , korang pernah dengar lagu menghitung hari ?? pernah takk ?? okayy , aku rase korang pernah dgr kan . hehe , actually , aku tengah menghitung hari-2 aku yang tinggal untuk habiskan sesi persekolahan pade tahun nih ~ hurmmm , sebenarnye aku sayang GILA nak tinggalkan semua kenangan form 4 .. seriously memang best GILA ! bile ingt satu per satu , perhhhh , bercucuran air mate aku mengalirlagi-2 kenangan dengan SOFIA , NADHRAH and SUPERSONIC . hurmmm , best woooo , semua cerite aku kongsi dengan dorang , Ya Allah ~ lagi-2 SUPERSONIC , tahun depan dia dah habis sekolah , yer laaa , dah lepasan SPM kan .. dah tak nampak motor ego merah dia pagi-2 kat sekolah tuu ,, heeeee , nak nangis laaaaaaa ! selalu kalau pagi-2 dtg sekolah , aku usha dulu motor dia ade takk .. heee , buat kerja GILA kan . wahaha , kantoi sudahhh ~ hurmmm ........ tahun depan memang dah jarang GILA laa nak nampak dia ~ macam mane MR.F tinggal aku , macam tuu laaa SUPERSONIC , cume bezanye ...MR.F tuuu ex BF aku , yg SUPERSONIC nihh BFF aku , so , kehilangan SUPERSONIC akan terase jugak lahh , CEWAHHHHHH !   hahaha , tapi tak peee , aku masih ade seminggu time SUPERSONIC exam .. hehehe , heyyyy ! aku dah makin GILA , ah , lantak lahh~ , papepon ... hope SUPERSONIC jage diri dia baik-2 bile dah habis sekolah~ buat laa kerja yg berfaedah kann .. i'll always pray for you CHUM ! okayy laa , thats all untuk tajuk menghitung hari nihh , walaupun tak berape masuk sgt cerita nyerr , hope korang paham-2 kan laa erkk . hehe , okayy , time to sleep ! bye dear ....

Wednesday, October 26, 2011

hujan OH hujan~



hello cute creatures ! assalamualaikum ~ haha , okayyy , intro tak yah nak panjang-2 ... huuu~ sudah selsema lorhh . heishh , hacchhhuummmmmmm !!!! adehh~ okayy , tadi petang alhamdulillah sebab dapat hang out with SOFIA , NADHRAH , SUPERSONIC , SUPERMAN and SUPERHERO kat pantai . wahaha , aku memang harap sgt harini tak hujan~  then , tak sangke pulakk tengah hari tadi hujan .. hurmmm , dalam hati nii berdoa~ YA ALLAH , jangan lah kau turunkan hujan pade ptg ni YA ALLAH . then , alhamdulillah tak hujan .. aku pon siap-2 laa nak ambik adik aku tuh ~~ area pukul 5.48 p.m cm tuu baruu sattle ambik adik ... hurmm , lame ouhhh , lps tuu terus msg SUPERSONIC ... ckp aku dah siap nihh , then , dia suruh pergi pantai terus . okayyy , aku pon pergi pantai seorang diri~ agak-2 dlm 5 minutes aku dah smpai pantai~ perhhhh , rempit doe . wahaha , biase laaa , nak kejar masa kan .. then , aku pon naik laa atas ikot jalan yang clear sikit .. then , dari jauh aku dah nampak dorang ... huuu , time tuu SUPERSONIC tak de lagii . dia pergi dgn member dia .. okayy , time dah sampai kat atas tuhh , SUPERSONIC msg , tanye kat mane , aduhhhh ! time tuu dah tak de credit doe , dah gelabah .. cemane nihh cemane nihhh , thank god , nasib baik NADHRAH ade spaire topup ~ huuu . then , aq reply laa msg SUPERSONIC ... tak lame lps tuuu , aku dah nmpak dia dgn pit(kawan supersonic) .... erghhhh , akhirnye sampai jugak dia kan .. then , dia pon naik laaa .... then , nasib dia tak langgar aku tadi , cehhh ... yang SOFIA and NADHRAH malu-2 nak jumpe SUPER-2 dorang . wahaha , COMEL jer aku tengok ... , wahahha , then , aku ajak SUPERSONIC beli burger , sekali nak belanje dia kann , time tuuu , SOFIA and NADHRAH dah pergi kat SUPER-2 dorang tuhh , tinggal aku ngan SUPERSONIC jer , then , SUPERSONIC pon teman aku pergi beli burger .. yeahhhh ! kami pon turun bersame untuk beli burger ... huuu , then , aku pon order laa kat pak cik jual burger tuuu ~

"pak cik , burger daging 6 yerr"
then , pak cik tuu kate  ,
"6 jer , apesal tak cukupkan 10"
adehh aku ckp , buat ape bnyak-2 ... cukup laa enam ..

then , aku pon tunggu laa burger tuuu ngan SUPERSONIC ,, tunggu punye tunggu , sembang punye sembang , tak lame lps tuuu SOFIA , NADHRAH and SUPER-2 dorang turun laa , lepak kat depan CC lame tuuu ~ then , lps siap burger tuuu , aku ngan SUPERSONIC pon ambik motor , time tuu dah hujan doe ,, cehhhh ~
 then , aku pon lepak kat situuuu , then , time tuu dah hujan gila cipan lebat laaaa ! aduhhh ! dah laa tak bwk helmet ~ cehh , mati laa aku  ergghhh. aku pon bg laa burger-2 tuuu kat dorang ~ hehe , then , aku ngan SUPERSONIC pon beredar laaa , time tuu aku rase mata aku nak terkeluar doe , contact lens aku nak tercabut dahhh ! perhhhhh ~ tak lame lps tuu SUPERSONIC ckp
"weyhh , nah ambik nihh pakai helmet aku"
waaaaaaaaa~
aku ckp , "eh , tak pe laaaaa , kau guna jerr"
SUPERSONIC said~
"tak pe ,ko gune jerr , ko dah laa pakai contact lens"
then , aku pon ambik laa helmet tuu , then pakai ...
waaaaaaa~ dalam hati nihhh , Ya Allah , baiknyer dia nihhhhh

tak pernah jumpe org yg mcm tuu woooo~ aku tengok dia kat depan bwk motor tuu , nampak dia halang muke dia dari kene hujan .. heeee , tuu laaaa , lain kali bwk helmet ! ni tidak ! degil lahh , heishhh . hurmm , kesian SUPERSONIC , then , dia siap teman aku ambik makanan yang aku order kat kdai TYKA tuuu , time tuu memang dah basah GILA ~ aduhhh , SUPERSONIC dahh basah kuyup , yang TYKA lambat gila laaaa , heeee , dia dah menggigil-2 .. Ya Allah~ kesian nyerrr !!!!!!! aku nak nangis tengok dia ... huuuuu~ , then lps ambik makanan tuuu , aku terus pecut . aku suruh SUPERSONIC pergi umah aku .... , dia kate okayy ~ then , aku terus pecut . finally smpai jugak kat umah~ then , lepak kat dpn umah atok aku~ perhhh . time tuuu , aku tak payah cakap laaaa .. mmg dahh sexy haaaa , dah laa pakai baju putihhh , cehhh ~ CHOII betul .  SUPERSONIC dah menggigil-2 , YA ALLAH , tapi aku pelik , knape aku tak sejuk erkkk . wahaha , then , kami lepak kat umah atok , sembang-2 kejap , then , mama msg suruh balik . DAMN ! okayy , aku pun balikk ~ then , say bye to SUPERSONIC , hati-2 bawak motor~ ermmm , bergitulahh , ceritanyerr , hurmmm , harap-2 kalau keluar lgi ngan dia tak hujan laaa , kesian aku tengok .. heeeee~ okayy laaa , thats all ~ apapepon , thanks a lot SUPERSONIC ! ~ kau memang betul-2 SUPERSONIC lahh ! untung aku dapat BFF macam kau~ haha . okayy , bye kawan-2 , goodnite~

Monday, October 24, 2011

adehh~ dah agak mesti tak dapat . grrrr --'

hyeeee~ assalamualaikum ! hehe , korang buat ape tuhh ?? sudah makan kah ?? kalau belum pergi laa makan erkk . nanti sakit kang , sape yang susah ?? tak korang jugak yang menanggung .... haha , okayy laaa .. actually aku baru jer sampai rumahh .. perhhhh ! memang penat GILA laaaa .... sakit pinggang deyhh~ nasib highway tak jam sangat .. kalau takkkk ~ adehhh , mesti ade yang tak sekolah besok . walah-2 ... haha . tadi dalam perjalanan , makan berape kali erkk ?? ade laaa 4 kali kot .. seriously lapar GILA cipan laaa ... bak kate SUPERSONIC , kalah orang SOMALIA ... whatt ?? SOMALIA ??? walah-2 .... haha , then , dalam waktu yang same aku pergi rumah nenek aku yang kat klang tuhhh , dalam perjalanan , biase laa SUPERSONIC msg~ wahaha , rajin dia msg aku hujung-2 minggu nihh .. b.t.w .. thanks a lot sbb msg aku yaww ! then , dalam hati penuh harapan nak mintak DUIT nak beli motor baruu .. hehe(*macam dapat jerr) then , sampai-2 jerr salam laa nenek aku kann .. haha , lepas salam-2 tuu ... adik aku pulakk  ckp ngan nenek 

                    ema="nenek-2 nak rambutan bolehh ??"
nenek="rambutan ?? boleh jerr , pergi suruh k.long ambik galah , mintak dye petikkan"
                 ema="ouhh , okay-2 , terime kasih nenek"
then , adik aku pon pergi kat aku then ckp , "cha ! petikkan rambutan untuk akuu" erghhhhh~ dalam hati nihh
 ,, aku mane laa tau petik rambutan pakai galah hoiii . aku tau makan jer .. wahahaha .. comel-2 .. then , aku pon buat-2 laa ambik galah kat bangsal tuhhhh .. erghh ,, then , pergi kat pokok rambutan .wahhhh ! seriously merah-2 buahnye ..... menarik-2 .. hehe , tak lame lps tuu .. nenek pon dtg laaa , dye tolong akuu .. aku sumpah memang tak tahuu pakai galah tuu , sebab mcm pelik jerr .. apakah ??? .. lepas tuu , aku pon duduk laa kat kerusi kann , dalam tak sedarr , ade seekor serangge yang bername kerengga merayap kat tangan aku .. tak sempat aku nak bunuh dia ,, dia dah GIGIT dulu dahh .. adoiiiiiiii~ sakit laaaa sengal   ! dalam hati nak nangis jerr . HOI ! kene gigit kerengga kecik tenoet tuu pon nak nangis kaaa ?? heeee . manje betul .. opssss , sorry siket erkk, aku tak manje okayy .. heeee ~ sambil-2 tuu , nenek pon tanye laaa ,

nenek="cha~ pergi sekolahsekarang naik ape ?"
aku="cha naik bas nek . nak naik motor tunggu tahun dpn laa"
nenek=nenek pandang aku time tuu then ,"tak payah laa nak naik motor tahun dpn , naik jer bas tuu , nenek tak nak kejadian 16 tahun yg lps jdi balik , nenek dah tak nak dgr pasal xcdent-2 nihh"
aku=dalam hati berbicare , aduhhh , aku belum ckp pape lgii dye dahh ckp cmtuu , mcm tau-2 jer aku nak mintak duit bli motor baruu .. hoiii , cemane nihhh , then "ermmm , yer laa nekk . cha tak naik motor"

erghhhh ~ dalam hati nihhh ,, perhhh , nak nangis pon ade doe ... haishh , tak pe laaa , aku beli motor nanti senyap-2 dahh , tak yah cakap ngan nenek . hueehuee , kalau ckp ngan nenek .. sumpah sampai bile-2 dye tak bagi aku naik motor ~ yer laaa , aku satu-2 nye laa waris untuk abah aku , dah laa abah aku anak lelaki sorang . heishhh , memang laa kan ,, yang sepupu aku tuhh , ermmm , no comment laaaa .. belajar pandai-2 tapi NGOK jugakk . pelik betul aku .. heishh .  hurmmm . b.t.w , terima kasih nenek sbb bagi buah rambutan banyak-2 . hehe . sayang nenek ! okayy laaa aku nak tido . esok nak sekolah . hehe~ bye kawan-2 . sayang kamu ! hehe .






Sunday, October 23, 2011

i'm not a PERFECT girl for you ~

heyy-2 assalamualikum ! heee , hope korang sehat laa erk . okayy , sekarang still lagi kat subang , entah pukul berape nak balik pon aku tak tahuuuu . adehhhh~ penat nihh , bosan tahap CIPAN ouhhhhhh ! kalau macam nii better aku tak payah ikot lahhh , tapiiiii . mama pakse kannnn~ okayy , title kat atas tuhhh I'M NOT PERFECT FOR YOU~ ouhhhhhh , sedih aku dengar bunyiknye yerrr . wahaha .
okayy ~ sape yang boleh bgtau aku what is the different between perfect and not perfect nihhh ??? sila angkat tangan andaaaa~ heh ! sumpah tak de sape boleh jawab .. haha , okayy laaa . bagi aku kan . dalam dunia ni memang tak de siape pon yang perfect~ sebab kite semua pernah buat salah kann ??? sape yang tak pernah buat salah ?? HAND'S UP PLEASE ! tipu laa sape yang cakap dia tak pernah buat salah ~ erghhh , semua orang buat dosa , cume bezanye banyak and sikit .........sape yang nak jadi perfectt ???? saya saya ! LOL--' haha , aku tak tipu memang aku tak perfect lagii , kite kene perfect dalaman and luaran .. kan kann ???? hurmm , mestilahhh , tu baru manusia yang berjaye ,, jangan harap muka jer CUN ~ tapi dalaman ... NO COMMENT lahh , actually , tuu terpulang kepade individu tersebut , kite tak boleh nak pakse sesorang tuu untuk berubah ...... biarlaa dia berubah dengan hati yang ikhlasss~ tak payah nak pakse-2 , kite mesti cuba untuk jadi yg terbaik~

rehat jap makan tembikai depan kipas . weheeheh ~ dah lame ouhh tak makan tembikaiii . lagi-2 musim hujan ni kannn , heishhhh , okayy then , ape sebenarnye motif aku nihh ???? haha , pening sudahhh ~ tuu laaa , banyak sangat makan jajan .. eh , bile mase pulak aku makan jajan ,,, heeeee , tak suka jajan laaahhhh ~
hacchuummmmmm~~~ adehhh , bersin-2 dah nihhh . tu tandenye aku dah selsema ~ erghhh , alhamdulillah laaaaaa . esok rase macam tak nak sekolah lahh , lagipon esok exam tak de paper , tapi kena jugak laaaa ! nak tengok DIA tuhh , hurmmmmm ........... sengal ~ penat laa macam nihhhh . rase macam ....... entah laaaa , susah nak cakap . rase macam dah GILA ~ tapi belum tahap kronik lagiiii .. DAMN ! apesal aku jdi macam ni erkk ?? can anybody give me a reason please ~

okayy laaa , nak tidoo , ngantokk dahh , nampak muka comel tuu ?? huuu , cmtuu laa muka aku sekarang ! muke penuh harapan and bile-2 jer aku boleh nangis~ k laaa , bye sayang !




harini saya GILA sikit . hua-2



satu jam saja ku telah bisa sayangi kamu dihatiku ,
namun bagiku melupakanmu butuh waktuku SEUMUR hidup !

ST 12-SAAT TERAKHIR~





heyy-2 ! assalamualaikum~ hehe , korang sehat ?? hope sehat laa erk ... okayy ! nampak tajuk kat atas tuu ??? okayy , GOOD . hurmmm , sebenarnye ........ aku rase macam , aku memang dah GILA kot . haha , kau GILA ?? GOOD ! haha , tak laaa , aku sebenarnyeee sedih GILA malam nihh , bukan GILA okayy ! hurmmm . entahh laaa , aku rase macam something wrong ...... tapi aku tak tahuu ape . , then , boleh tak kalau aku cakap . cinta saye setinggi MENARA KLCC ?? haha , menara KLCC tinggi tuhhh . yer ! memang TINGGI ! haha , tapi kau nak bagi cinta kau yang tinggi tuu kat sape weyhhh ??? hurmmmm , mungkin DIA ~ DIA ??? siape ??? perlu ker aku jawab siape DIA tuu .. aku rase korang dah tahuuu , cume aku malas nak mention name DIA . okayy , then , aku memang tahuu bahawe jodoh pertemuan and ajal maut semua kat tangan ALLAH , tapii , sekiranye aku ditakdirkan dengan DIA .... aku rase macam aku tak boleh terima kenyataan ! kenape weyhh ???? kenape kenape kenape ??? erghhhhhhh ! TOLONG LAHHH ! mungkin sebab DIA rapat dengan MR.F ???? huh ! tak lan pasal tuuu ???  entah laaa , banyak betul persoalan dalam kepale aku nihh . okayy , sekarang aku still anggap DIA BFF aku , tapi sekiranye suatu hari nanti aku ditakdirkan dengan dia .. mungkin aku akan cuba untuk menerima ...... INSYAALLAH . aku akan terima DIA , aku akan sayang DIA macam mane tinggi nye kasih aku yang macam tinggi MENARA KLCC tuhhh .... wahahahah ~ walaupun sukar untuk aku terima kenyataan .... tapi tuuu KALAU aku ditakdirkan dengan DIA , tapi sekiranye DIA dengan org lain aku nak buat macam mane ,, dah tak de JODOH dengan DIA ... hurmmm , aku hanye berserah kepade ALLAH ......... andai itu yang terbaik aku terima dengan hati yang IKHLAS . ^^hurmmmm , okayy laaa , papepon , harini aku rase lega sikit bila DIA cakap macam tuu kat aku ... DIA ckp ape ??? hehhehe , ade laaaa .itu rahsia SAYANG ....  okayy laaa , sorry kalau post aku tunggang langgang ! mood aku terganggu nihh . semuanye pasal CINTA~ heeee . bye sayang !





Friday, October 21, 2011

SUPERBOY a.k.a SUPERSONIC ?? heh ??

(klik untuk tumbesaran maximum)

holla-2 , assalamualaikum ! heeee , korang sehat ?? hope korang sehat laa erk .
hehehe . muka aku and adik aku tuhh korang abaikan lah erkkk , tak de motif ponn . ehh ! ade motiff laa , sebenarnye aku belajar edit gambar kat PICNIK~ yeahhh! hahahhaha , akhirnye berjaye jugakk . sorry laa kalau gambar tuu buruk~ hehe , okayy ~ tajuk kat atas tuhh , SUPERBOY a.k.a SUPERSONIC ~ ouhh YEAHHH ! haha , korang nak tau sape SUPERSONIC tuhhh ?? okayy , nampak tak gambar kat sidebar tuuu ?? yang bername SUPERSONIC tuu ?? okayy , dia laa SUPERSONIC . hehe , memang tak de MOTIF~ tapi bagi aku dia sesuai dengan name SUPERSONIC tuhh sebab dia ni seorang yang COOL *(setahu aku laaa) haha , dia tak suka perkare remeh-2 nihh .... haha , agaknye laaa . okayy , yang kawan-2 aku dua org tuu pulak , NADHRAH and SOFIA~ dorang pon dah ade name untuk SUPERBOY dorang sendiri .
okayy ~ NADHRAH-------->SUPERMAN
                     SOFIA--------->SUPERHERO
                        ICHA--------->SUPERSONIC

hahahaha ~ pelik-2 lahh kami nihh . yeahh ~ kami memang WEIRD ~ so what ?? ade aku HERAN ?? LOL--' kalau tak suke , pergi main jauh-2 , tak yah sibokk lahhh . okayy , lepas tuu , korang nmpak tak conversation kat bawah nih ????


  • Muhd Khairy knpa nk ngis nih??....
    6 hours ago · 

  • EisYa ShiDa ‎~~
    6 hours ago · 

  • EisYa ShiDa aq rindu ko ~ HAHAHAHHAHA !
    6 hours ago · 

  • Muhd Khairy ‎????????WTF
    6 hours ago · 

  • EisYa ShiDa hahahahahhah ~ aq main-2 jer laa MUNAHHHHH !
    6 hours ago · 

  • Muhd Khairy huhu...aku da rase len mcm dah...haha
    6 hours ago · 

  • EisYa ShiDa lain macam ???? hahaha .. apakah ??
    6 hours ago · 




                         hahahahahahhahaahahahha ! conversation sengal bersame SUPERSONIC haaaaaaa~ kelakar laaaa . yang korang nampak kat atas tuuu hanye main-2 sajer . tak de pape MEANING pon ...... eh ! yeker tak de pape MEANING ??? entahh laaa , tak tahuu . aku rase TIDAK . huuu . IGNORE kan lahh . then , next TUESDAY , aku , NADHRAH ans SOFIA akan hang out bersame ... YEAYYY ! opssss~ SUPERSONIC insyaallah ade kot . hehehehehe , hope dia boleh ikot laaa kan , bak kate dia SMALL MATTER jer .lalalalalalalalallala~ bosan-2 . but ! yang pasal 2NOVEMBER2011, hurmmm , actually tuu birthday NADHRAH . kami nak celebrate kat KFC lah kennn .... heishhh~ actually aku PENING kepale GILA laaa . nak pergi ker tak nakk . sebab aku kena tolong mak aku meyhhh . hurmmm , adehhhh~ entah laaaa . memang aku nak pergi . tapi aku tak sampai hati laaaa~  erghhhhhhh~ memang tengah KELIRU and rase nak terjun bangunan or terjun dalam laut . biar aku LEMAS . tak nak mintak tolong sape-2 selamatkan . hahahhaha . MEREPEK . hurmmmm . btw , untuk pengetahuan korang , aku and SUPERSONIC tuuu cume kawan sajer . sampai sekarang kami masih berkawan . NOT MORE THAN THAT ! BFF okayy . kan SUPERSONIC ?? kan kan kan ?? haha mungkin ramai yang berharap aku and dia SANGKUT ~ tapi itu mustahil same sekali . TAK KAN okayy . memang ramai yang cakap dia JODOH aku .... tapi itu sememangnye MUSTAHIL ! cukup lahh sekadar berkawan dengan dia~ aku lebih selesa berkawan dengan dia . mungkin itu yang TERBAIK ~ lagipon tak lame lagi dia nak SPM dahhh . biar laa dia ....... kawan tetap kawan ! heeeeee . okayy lahh . aku nak tidur laaa . penat-2 ~ adehhh .next week amat malas nak pergi sekolah . DAMN , boleh MATI KUTU owwwww ! mati kutu-2 ... hahahhaha ~ okayy lahh . bye korang !  take care yawww . assalamualaikum !